DI: Junior Cup 2022

22 - 24 July 2022

DI’s JUNIOR- OG UNGDOMSUDVALG INVITERER TIL JUNIOR CUP PÅ BIRKEGÅRDEN PÅ DJURSLAND I UGE 29 - D. 22. TIL D. 24. JULI

Skal du med på Danmarks måske bedste ridelejr?
SÅ KIG HER!

Da Youth Cup 2022 er udskudt til 2024, holder DI´s Junior- og ungdomsudvalg i stedet Junior Cup 2022.

Glæd jer til en hyggelig forlænget weekend med:

 • Masser af hygge og sociale arrangementer
 • Undervisning af dygtige og kompetente undervisere
 • Stævne som afslutning på weekenden
 • Sjove aktiviteter
 • Kost og logi til rytterne fredag til søndag
 • Masser af andre unge mennesker
 • Enkelt fold til din hest
 • Fantastiske omgivelser og faciliteter

Junior Cup er for alle mellem 12-18 år (født i år 2004 til 2010). Junior Cup forudsætter, at du har mulighed for selv at medbringe hest. Det er vigtigt, at man selv er i stand til at sadle op og passe og håndtere sin hest. Dette inkluderer fodring af hesten og udmugning både på fold og i boks.

Der vil selvfølgelig være den hjælp man behøver, således at man ikke står alene med nogen ting.

Hvad indeholder Junior Cup?
Junior Cuppen vil blive afholdt som en miniudgave af den internationale Youth Cup, og det inkluderer, at rytterne vil blive inddelt i blandede hold på forskellige alderstrin, som alle vil have en ældre holdleder tilkoblet.

I løbet af weekenden vil der selvfølgelig være masser af tid og plads til forskellige sociale og hyggelige aktiviteter både på holdene og på tværs af holdene.

På ridelejren vil rytterne få kompetent og god undervisning i løbet af fredag og lørdag, hvor Pernille Lyager Møller og Mathilde Hejer Kristensen skal undervise og Djurs Horsepark kommer med en behændighedsbane, som rytterne får lov at prøve kræfter med.

Om søndagen d. 24. juli afholdes et stævne, hvor rytterne konkurrerer i hold, ligesom de ville have gjort til Youth Cup. Her udbydes klasserne 4.5, 5.2, 4.2, T.3, T.8, flagridt og behændighed (trail) med både udtagelser og finaler i gangarts- og tøltklasserne. Her er forældre velkomne som tilskuere.

I løbet af fredagen og weekenden vil rytterne blive vartet op med mad og drikke samt mellemmåltider i løbet af dagene. Man må gerne selv have lidt ekstra forsyninger med til aftenhygge, og ellers vil det være muligt at købe lidt.

Hvor og hvornår?
Det hele finder sted d. 22. til d. 24. juli 2022 på Birkegården, og vi glæder til at byde jer velkomne til en fantastisk weekend med islandske heste i fokus, en masse hygge og godt humør. 

Med i prisen er fold, boks kan tilkøbes ved tilmelding, hvis dette ønskes. 

Praktiske informationer
Tilmeldingen åbner til Junior Cuppen sker via Sporti.dk og foregår efter først til mølle princippet. Der er 40 pladser til Junior Cuppen.

Tilmelding åbner søndag den 17. april 2022 kl. 20 og lukker, når der ikke er flere pladser.
Tilmeldingen lukker d. 5. juni 2022 kl. 20.

Hele herligheden koster 2.700 kr., og ønskes tilkøb af boks til din hest, kan den købes med for 600 kr.

Tilmelding er bindende og i tilfælde af udsolgte pladser vil der blive oprettet en venteliste, som kan tilmeldes ved at sende en mail til junior@islandshest.dk.

For at gøre det muligt at kunne afholde Junior Cup, er der følgende betingelser:

 • Der er plads til 40 deltagere, og vi forbeholder os retten til at aflyse, hvis der er færre end 20 tilmeldte d. 5. juli 2022 kl. 20.
 • Medbragte heste skal møde sunde og raske, samt være korrekt vaccineret jf. gældende lovgivning. Desuden skal hesten være en renracet islænder med korrekt hestepas. Online tro- og love-erklæring skal være udfyldt før ankomst.
 • Der er bindende tilmelding. Dvs. at der ikke kan meldes fra efter betaling, men det vil være muligt at sælge sin plads til anden side, evt. til deltager på venteliste.
 • Hvis du selv eller din hest skulle blive syg inden Junior Cups start, betales det fulde deltagergebyr tilbage mod forevisning af gyldig læge/dyrlæge erklæring senest en uge før.

Vi glæder os til at se jer til en fantastisk forlænget weekend på Birkegården!

Pris: 2.700 kr.
Adresse: Jeshøjvej 1, 8410 Rønde
Ankomst: d. 22. juli 2022 mellem kl. 9 og 10
Afgang: d. 24. juli 2022 efter kl. 17

Organizer contact info

Dansk IslandshesteforeningSe arrangørklubben på SPORTI

Dansk Islandshesteforening

Meeting / starting place

Birkegården
Jeshøjvej 1
8410 Rønde
Danmark Show on map Navigate here