Drekis følshow 2022

Sunday 2 October 2022

Drekis afholder traditionen tro, følshow den første søndag i oktober. Vi glæder os som altid til at slå porten op og byde velkommen til en masse fine føl og plage.

Dato: Søndag den 2. oktober 2022
Sted: Hindsig Ridecenter, Ringkøbingvej 270, 6800 Varde

Klasser:              

  • Hingsteføl
  • Hoppeføl
  • 1. års hopper
  • 2. års hopper
  • 3. års hopper

Føllene vises sammen med deres mor i ridehuset. Der er ingen krav om, at man skal kunne trække med sit føl, men vi anbefaler at den er håndterbar og i grime af hensyn til dommerne, da dette letter deres bedømmelse af føllet.

Føllet stilles op for dommeren, derefter vises mor og føl løst i ridehuset, hvor dommerne kigger efter bevægelser og hvordan de viser sig frem.

De unge vises også i ridehuset. Her er kravet dog, at de er opdraget til at bliver trukket med og skal kunne stå ”nogenlunde” stille når de bygningsbedømmes.

De bedste føl og ungheste bliver udtaget til at deltage i årets Best in breeding d. 29.10.22, som bliver afholdt i Randers sportsrideklub. Her ”dueller” vinderne af de forskellige følshows fra hele landet, om titlen som bedste føl, 1, 2 eller 3 års hoppe/hingst.

Dommere: Traditionen tro er William Flügge og Bjarne Poulsen klar til at bedømme føl og plage og på bedste vis guide os gennem dagen. Vi oplever, at samarbejdet mellem de to dygtige dommere giver en god og nuanceret bedømmelse af hestene.

Pris: 400 kr. pr. første tilmeldte føl/plag
Derefter 300 kr. pr. føl/plag

Der er mulighed for leje af halmstrøet boks. Hopper med føl har fortrinsret. Én hest pr. boks, dog med undtagelse af hopper med føl. Ønsker man anden strøelse i boksen, medbringer man selv dette hjemmefra og der gives besked senest to dage før til arrangørerne.

Pris pr. boks: 100 kr. Der pålægges et bødegebyr på 200 kr. ved ikke rengjort boks ved hjemrejse.
Pris pr. fold: 25 kr. Medbring selv hegnsmateriale. Husk at fjerne klatter ved hjemrejse.

Sidste tilmeldingsfrist er den 20. september.

Der er et max deltagerantal på 40 så det er med at være hurtig ved tasterne. 

Ved framelding tilbagebetales kun fold og boksleje.

Husk tro og love erklæring, dog med visse undtagelser af vaccinationsregler.

Cafeteriaet har åbent under hele arrangementet, hvor der kan købes mad og kolde/varme drikke hele dagen. Både morgenmad og selvfølgelig også den traditionelle karrysuppe!

Tidsplan for følshowet bliver tilgængelig på Drekis facebookside samt og Drekis følshows facebookside i ugen op til showet.

Der bliver ligeledes lavet program til dagen, hvor alle deltagere er præsenteret med afstamning. Derudover vil man også kunne finde navnene på de sponsorer som har valgt at støtte vores arrangement.

Hold øje med Drekis følshows FB side for nyheder.

For yderligere info kontakt:

Vi glæder os til et rigtig godt følshow og håber på god opbakning

Meeting / starting place

Hindsig Ridecenter
Ringkøbingvej 270
6800 Varde
Danmark Show on map Navigate here