Gári: Agility med hest

Saturday 12 November 2022

Uanset køn, alder, hestetype og ride-disciplin kan agility hjælpe dig til en større forståelse af din hest og for jeres samarbejde. Det er en fantastisk mulighed for at forbedre kommunikation og tillid imellem dig og din hest samtidig med at du i trygge rammer kan træne udfordrende miljø, balance, koordination og muskulatur.

På agilitybanen vil du og din hest blandt andet møde broer, vippe, rullebro, en flyvende tallerken, gardin, podier og meget mere.

Ved arrangementets start gives der en grundig intro til øvelserne inden banen åbnes for leg med hestene. Jeg underviser, guider og øger løbende sværhedsgraden.

GODT AT VIDE
Al træning starter i grime/rebgrime og langt tov. Hav gerne sadel og hovedtøj klar tæt på banen, hvis du ønsker at prøve banen ridende i arrangementets sidste halvdel. Godbidder og en stick/dressurpisk som armforlænger er også god at have med.

Undervisningen foregår i stor ridehal hos Kærgården Islænder. Tilmeldte børn under 10 år skal have en voksen hjælper tilstede.

HOLD 1 (8-10 ekvipager)
Kl. 10.00-11.30
Alle deltagere møder på agilitybanen kl. 10.00 til sikkerhedsintro UDEN hest. Hav hestene klar i nærheden til start umiddelbart efter.

HOLD 2 (8-10 ekvipager)
Kl. 11.45-13.15 (åbnes for tilmelding hvis hold 1 fyldes)
Alle deltagere møder på agilitybanen kl. 11.45 til sikkerhedsintro UDEN hest. Hav hestene klar i nærheden til start umiddelbart efter.

PRIS
- kr. 325,- pr. Gári medlem m. egen hest.
- kr. 275,- pr. Gári medlem, der skal leje hest af Kathrine. Hesteleje kommer oveni.
Aftales og afregnes direkte med og til Kathrine. Pris: 150,-.
- kr. 375,- pr. IKKE Gári medlem m. egen hest. Skal du leje hest, kommer det oveni.
Aftales og afregnes direkte med og til Kathrine. Pris: 200,-. 

Priserne er ekskl Sporti Gebyr.

Organizer contact info

Gári IslandshesteforeningSe arrangørklubben på SPORTI

Gári

Meeting / starting place

Ridehallen
Langbrovej 65
9700 Brønderslev
Danmark Show on map Navigate here