Tvisturs DRL Klubstævne 2015

Saturday 3 October 2015

Kun for medlemmer af lokalklubben Tvistur

Tvistur inviterer til klubstævne på Nordjysk Ridecenter lørdag den 3. oktober 2015. Stævnet bliver afholdt som Sport B, C og D stævne og er kun for Tvistur medlemmer. Er du ikke medlem af Tvistur kan du indmelde dig på Sporti.dk.

Stævnet starter kl. 9.00. Der er dommermøde kl. 8.30 og ryttermøde kl. 8.45. Check-in fra kl. 7.30 og senest en time inden din første klasse starter. Bixen vil holde åbent under hele stævnet.

Der rides efter FIPO-reglerne samt ’Regler for stævneridning i Danmark’.
Der rides på 250 m. ovalbane.

Der er mulighed for opstaldning i boks pris kr. 300,- (der er 20 bokse til rådighed). Hingste skal stå i boks. Desuden er der mulighed for at lave folde pris kr. 125,-. Medbring selv hegnsmateriale.

Følgende klasser vil blive udbudt:

  • Sport B – 4.2, 5.2, T3, T4 (DRL)
  • Sport C - 4.3, T5 (DRL)
  • Sport D – 4.5, 4.5J, T.8, T.8J

Alle klasser rides med flere ekvipager på banen.

4.5 og T.8 opdeles i senior/junior klasser. Man er junior til og med det år, man fylder 15 år.

Vær opmærksom på reglerne om rytterlicens, der betyder, at alle ryttere skal have licens som kan købes hos Dansk Islandshesteforening. Læs mere om reglerne og hvordan du får licens på DI.

Stævneledelsen forbeholder sig ret til at aflyse klasser med 4 eller færre deltagere.

Max 60 deltagere, efter først til mølle princip. Kun én hest pr. rytter. Hvis man ønsker at deltage med flere heste, kan disse ekvipager komme på ventelisten indtil sidste tilmeldingsfrist, og der fyldes op til stævnet er fyldt. Det er 2. prioriteten der kommer på ventelisten.

Det er en selvfølge, at der ikke må komme heste, der har været i forbindelse med sygdom de sidste 3 uger inden stævnet. Ved ankomst skal forevises afstamningsattest og vaccinationskort eller stævnepas, og tro- og loveerklæring afleveres. Regler for vaccination findes her. Vær opmærksom på, at heste som ikke opfylder vaccinationsreglerne ikke må deltage i stævnet.

Tilmelding via www.sporti.dk. Tilmeldingen åbner torsdag den 10. september kl. 16.00 og lukker fredag den 18. september. Startgebyr er kr. 425,-. Herefter kan man ikke regne med at kunne ændre klasse/volte eller få refunderet startgebyr uden (dyr)lægeerklæring. Foreløbig tidsplan kan findes på www.tvistur.dk fra den 30. september.

Intet stævne uden hjælpere, derfor opfordrer vi alle til at melde sig som hjælpere, men alle ryttere må desuden forvente at blive sat på enkelte hjælperopgaver. Hjælpertilmelding foregår på www.tvistur.dk

Yderligere oplysninger fås hos Anne Sundby anne.sundby@hotmail.com eller Sus Vendelbo susvendelbo@hotmail.dk

Vi glæder os til et hyggeligt stævne.

Mange hilsner Tvistur
Anne, Sus & Vibeke

Organizer contact info

TvisturSe arrangørklubben på SPORTI

Rideklubben Tvistur

Meeting / starting place

Nordjysk Ridecenter
Flødalsvej 30
9230 Svenstrup J
Danmark Show on map Navigate here