Gletta: Juniortræf 2016

3 - 5 June 2016

Kære alle.

Så er det igen ved at være tid til årets juniortræf, som igen i år afholdes hos Ulla og Henrik på Bjarupgårdvej 11, Mollerup, 8600 Silkeborg.

Man må ankomme fredag den 3. Juni fra kl. 1000, hvorefter vi bruger dagen på at sætte telte op, hygge og ride skovtur med dem, der har mod på det.

I år har vi fået Jan Horndrup Hansen til at undervise.  Jan er selv konkurrencerytter, uddannet underviser og smed, ligesom han underviser og træner heste på sit stutteri på Møllegaard ved Århus.

Undervisningen bliver ligesom de foregående år med 2 lektioner lørdag og 1 lektion søndag formiddag. Lørdag aften griller vi, har bålaften og der kommer et spændende indslag.

Når vi er færdige med undervisning søndag formiddag spiser vi en dejlig frokost, og kl 1330 er der leg til hest, hvor forældrene plejer at komme og kigge. Herefter får vi en masse kage, kaffe og saftevand, pakker sammen og rydder op og gør klar til afgang.

Under træffet vil der være voksne hjælpere, som i år er Connie Døes, Maja O'Connor og Sanne Lyngdal samt Henrik og jeg. Vi er altid klar til at hjælpe, hvis der er noget, som ungerne ikke selv kan løse. Vi plejer dog altid at være dybt imponeret over, hvor søde, hjælpsomme og ansvarlige børnene er, og specielt hvor gode de er til at rydde op efter sig. Vi glæder os altid over, at man slet ikke kan se, at der har været så mange mennesker, når ungerne er taget hjem igen. De tidligere år har der været drenge med,så det håber vi selfølgelig også på i år.

Tilmelding foregår via Sporti. Da Gletta gerne vil støtte juniorerne koster det kun 450 kr for hele weekenden med mad og undervisning.

Er der noget i vil spørge om, kan I bare ringe til mig.

Mvh. Ulla Wildt-Andersen, tlf. 21353238

Organizer contact info

Gletta v/Ulla Wildt-AndersenSe arrangørklubben på SPORTI

Gletta

Meeting / starting place

Stutteri Fauskjær
Bjarupgårdvej 11, Mollerup
8600 Silkeborg
Danmark Show on map Navigate here