Gletta: Alrid-infoaften

Tuesday 17 May 2016

Alrid er kommet for at blive, og der er flere og flere ryttere, der bliver bidt af denne sportsgren. Er alrid måske også noget for dig?

Gletta inviterer til en hyggelig aften, hvor Pia Dora, som er erfaren alridrytter og -arrangør fortæller om egne erfaringer med alrid og forklarer reglerne for alrid anno 2016.

Hvad er alrid? Hvordan kommer jeg i gang? Duer min hest til alrid? Hvordan er de basale regler? Hvilken klasse skal jeg starte? Hvordan gør jeg min hest klar til alrid? Og især – hvad får jeg og min hest ud af at træne alrid?

Alrid er for rigtig mange – sikkert også for dig.

Er du naturrytteren, der ønsker et bredere perspektiv på din træning og et mål at sigte efter sammen med andre? Eller er du konkurrencetypen, der gerne vil udfordre dig selv og din hest – og de andre? Eller vil du gerne høre mere om træningsmotivation, målsætning og alsidig træning generelt?

Tid og sted:

Arrangementet afholdes tirsdag d. 17.5. kl 19.00 på Stutteri Fauskjær hos Ulla og Henrik.

Gletta byder på te, kaffe og kage.

Tilmelding senest d. 14.5.16 via SPORTI.

Pris: 25 kr. plus Sporti-gebyr

Arrangementet er åbent for alle interesserede, også ikke-Gletta-medlemmer. Dog har vi kun plads til ca. 30 personer.

Spørgsmål kan sendes til maja@gletta.dk.

Organizer contact info

GlettaSe arrangørklubben på SPORTI

Gletta

Meeting / starting place

Stutteri Fauskjær
Bjarupgårdvej 11 Mollerup
8600 Silkeborg
Danmark Show on map Navigate here


Further specification: GPS’en viser til starten af grusvejen. Du skal fortsætte ned ad grusvejen (ved kampestenshuset med solfangere på taget). Stutteri Fauskjær ligge for enden af grusvejen.