Gletta: Undervisningsdag med Mette Eriksen

Sunday 7 November 2021

Kom til undervisning på Lavenvej 3, 8600 Silkeborg hos Charlotte Zeuten, hvor du har mulighed for at få 45 minutters soloundervisning ved Mette Eriksen. Prisen er 350,00 kr. ekskl. SPORTI gebyr.

Mette Eriksen

Driver til daglig Islændertræning.dk som er en træningsstald med både tilridning, træning og uddannelse af både hest og rytter og salg af heste. Egen Rideudstyrs butik i Odder.

Hun underviser meget og har undervist siden hun var 17 år. Har arbejdet med træning af heste på alle niveauer i ca. 28 år og har undervist mindst lige så længe.
De to af årene var i USA hvor hun både red store heste ved den olympiske træner og islændere hos Ann Passanande som red på det amerikanske landshold. Begge steder modtog hun daglig træning og uddannelse.
Da hun kom hjem, blev hun optaget som beriderelev og arbejdede som det i Randers med store heste. Sammen med tidligere mand, drevet en trænings- og salgsstald på Fyn.

Uddannet sportsdommer.
Uddannet hestemassør.
Har arbejdet for Peter Hjuler v/ Horsedoc som klinik assistent.

Kort sagt så har hun altid været passioneret omkring heste på mange måder og ønsket at dygtiggøre sig inden for alt med heste og ønsker fortsat at udvikle sig og lærer mere.

Hun vil gerne hjælpe både ryttere og heste til at forstå hinanden og give ryttere hjælpemidler til at skabe bedre kommunikation med deres hest.

Der er plads til 6 ryttere/heste á 45 minutter.

Leje af boks kan tilkøbes for kr. 50,-.

Organizer contact info

GlettaSe arrangørklubben på SPORTI

Gletta

Meeting / starting place

Lavenvej 3
8600 Silkeborg
Danmark Show on map Navigate here