Kærgården/Gári: Young Riders

1 July - 30 September 2023

Vil du gerne være en del af et team hvor den islandske hest, hygge og sammenhold er udgangspunktet så læs mere her:

Kærgården og Gári vil gerne samle en flok passionerede junior- og ungeryttere, som gerne vil blive bedre til at samarbejde med deres hest.
Teamets faste underviser er Jessica Hou Gertsen. Jessica er erfaren stævnerytter, tidligere danmarksmester i 5.1 for ungeryttere og arbejder fuldtid med træning af heste. Hun er en super dygtig formidler og kan hjælpe de unge godt på vej, da hun selv har gået vejen.
Derudover vil Kathrine Grøfte, der er uddannet dommer, B- instruktør og aktiv stævnerytter, hjælpe med at lave træningsplaner, og hjælpe de ryttere, der gerne vil have dommerøjne på deres programridning.

Teamet vil mødes 1 gang hver måned. Mødested er på Kærgården i Thise, hvor der er ovalbane, ridehus, rytterstue og skøn natur.

Prisen er 2500 og inkluderer følgende

  • 10x undervisning 
  • 2 x sociale arrangementer.
  • Derudover vil der være muligt at følges til stævner og andre arrangementer, aftale rideture mm.

Teamets fokus er på at uddanne og udvikle hver enkelt ekvipage ud fra deres individuelle niveau.
Derudover vil blive mulighed for hjælp til at sammensætte stævneprogram. Vi vil afholde prøvestævner hvor man kan få vurderet sine programmer med karakter og vejledning mht. forbedringer.

Sæsonen kører fra 1 oktober 23 til 1 oktober 24, så man har den samme underviser gennem hele stævnesæsonen – og vi påtænker at aftale nogle stævner vi tager til alle dem der kan, så vi kan lave ”lejr” og hygge os og heppe på hinanden, uanset hvilket niveau man rider på.

Det kan I selvfølgelig ikke vente på.
Så vi laver en PRE- START med teamet med undervisning og hygge i juli, august og september – Datoer for dette kommer snarest.

Prisen for denne PRE-START er bare 800 kr. ekskl.  SPORTI administrationsgebyr. og så er man garanteret en forhåndstilmelding til opstart 1. oktober 2023. (tilmelding til dette kommer på sporti start september, mere info herom når vi nærmer os)

Skulle du være gået forgæves og holdet er fyldt så send en mail til groefte@hotmail.com

Mange Hilsner fra Kathrine

Organizer contact info

Kærgården/GáriSe arrangørklubben på SPORTI

Gári

Meeting / starting place

Kærgården Islænder
Langbrovej 65
9700 Brønderslev
Danmark Show on map Navigate here