The team behind SPORTI

Martin Skov

Martin startede oprindeligt SPORTI i 2003 – og han er nu ansvarlig for salg og administration. Martin er 47 år, generelt sportsinteresseret med hang til rulleskøjter og motionscykling. Martin er også den, som udvikler og har ansvaret for SPORTI’s tidtagningsløsning. Og så er Martin SPORTI’s ben i det vestlige Danmark, idet han holder til med familien nær Esbjerg.

Sune Jensen

Sune har udover sin passion for speedskating og andre sportsgrene blikket stift rettet mod kodning - og hele forretningslogikken i den struktur, som gemmer sig bag php, SQL, jQuery m.m. Men hvis Sune ikke gemmer sig bag skærmen på Østerbro, vil man måske opleve ham som arrangør af rulleskøjteløb, eller selv deltage i DM. Sune har 46 somre bag sig.

Søren Steensen

Søren udvikler vores design og user experience, lige fra designet af sporti.dk til diplomer, startnumre og t-shirts. Når Søren har smidt skitsebogen og pixelskubberiet i Photoshop til side, tager han gerne en løbe- eller cykeltur, eller hjælper til med træningen til datterens fodbold. Søren holder til i Lejre med sin familie.

 

Your SPORTI team

Kernen i SPORTI er tre glade herrer. Vi har hver vores fokus i virksomheden - men et fælles mål: At levere stærke services til alle SPORTIs brugere.

Om teamet