Teamet bag SPORTI

Martin Skov

Martin startede oprindeligt SPORTI i 2003 – og han er nu ansvarlig for salg og administration. Martin er generelt sportsinteresseret med hang til motionscykling og rulleskøjter. Martin er også den, som udvikler og har ansvaret for SPORTI’s tidtagningsløsning. Og så er Martin SPORTI’s ben i det vestlige Danmark, idet han holder til med familien nær Esbjerg.

Sune Jensen

Sune har udover sin passion for speedskating og andre sportsgrene blikket stift rettet mod kodning - og hele forretningslogikken i den struktur, som gemmer sig bag php, SQL, jQuery m.m. Men hvis Sune ikke gemmer sig bag skærmen i Brøndby og København, vil man måske opleve ham som arrangør af rulleskøjteløb, eller selv deltage i DM.

Søren Steensen

Søren udvikler vores design og user experience, lige fra designet af sporti.dk til diplomer, startnumre og t-shirts. Når Søren har smidt skitsebogen og pixelskubberiet i Photoshop til side, tager han gerne en løbe- eller cykeltur, eller hjælper til med træningen til datterens fodbold. Søren holder til i Lejre med sin familie.