Om SPORTI

Formålet med SPORTI

Vi vil spare administrativ tid for idrætsforeninger og arrangører af sportsaktiviteter - så kan I bruge mere tid på sporten.

Vi vil gøre det ved at forenkle administrationen og skabe overblik - begge dele pakket ind i en brugervenlig grænseflade og en god personlig service.

Ganske kort - simple tidsbesparende løsninger.

Og vi vil levere vores services til en konkurrencedygtig pris. 

SPORTI's historie

Idéen bag SPORTI opstod tilbage i 2001, hvor vi var trætte af at udfylde tilmeldingsformularer på papir samt overføre penge via bank eller check. Selve hjemmesiden åbnede i foråret 2004 og vi levede en stille tilværelse de første par år.

Siden starten af 2008 er der sket mange ting. Først kom der nye kræfter i ejerkredsen, hvilket betød ekstra fokus på udvikling og design. Dernæst fik vi Dansk Islandshesteforening, og mange af deres underliggende klubber, som kunder. Det betød, at vi gik fra at håndtere en håndfuld aktiviteter til langt over 200 islandsheste arrangementer i 2011. Desuden er der tilføjet en medlemsdatabase, som over 50 klubber anvender i dag.

I 2009 begyndte vores tidtagningseventyr. Det startede skidt, men nu har vi fået styr på teknikken og kan levere en økonomisk fordelagtig, men samtidig pålidelig tidtagning til specielt cykelløb. Vi har blandt andet leveret tidtagning til Grejsdalsløbet, Skjoldenæsholmløbet, Giro d'Italia -  Cycling for All, Danmarks Højeste Motionscykelløb, Stjernetour de Grindsted og mange andre.

I 2010 lancerede vi en print-selv billetløsning med stregkoder. Første kunde var World Cup 2011 for Islandske heste, hvor der blev solgt omkring 2500 billetter. Løsningen inkluderer et modul til skanning af billetter på aktivitetsdatoen.

I 2014 har vi lanceret en SMS-tjeneste, hvor deltagerne køber en eller flere resultat SMS'er som afsendes kort tid efter deltagerne er kommet i mål. SMS'en købes af SPORTI som står for alt arbejde i den forbindelse. 

SPORTI har også klargjort en billetløsning, hvor det er muligt at arbejde med pladser med numre, hvor det tidligere kun var muligt at købe plads til en sektion. Løsningen skal bruges i forbindelse med billetsalget til VM 2015 for islandske heste som afholdes i Herning. 

Læs mere om vores services

Med SPORTI hilsen
Søren, Sune & Martin

Kontakt os på info@sporti.dk eller mobil +45 2071 7384 (Martin Skov)