SPORTI services

SPORTI har en vifte af services som vi kan tilbyde vores kunder. Alle har som formål at gøre administrationen lettere for dig som arrangør, mens det samtidigt skal virke sikker, professionelt og hurtigt for kunderne.

Priser

Vores administrationsgebyr er afhængig af den pris I som arrangør skal opkræve:

Deltagerpris under kr. 65: administrationsgebyr på kr. 8 per deltager/billet/betalt kontingentopkrævning.

Deltagerpris over kr. 65 til kr. 500: administrationsgebyr på kr. 12 per deltager/billet/betalt kontingentopkrævning.

Deltagerpris over kr. 500: administrationsgebyr på kr. 16 per deltager/billet/betalt kontingentopkrævning.

Bemærk, at på grund af nye EU-regler om betalingskort, så skal omkostninger til betalingskort være inkluderet i jeres deltagerpris. Vi fratrækker disse betalingskortomkostninger til Nets/Teller inden vi udbetaler restbeløbet til jer.

Vi arbejder ikke med et oprettelsesgebyr eller andre omkostninger.

Online tilmelding og betaling

Kerneydelsen er vores fleksible online tilmelding og betalingsløsning, hvor I som arrangører kan benytte SPORTI løsning til håndtering af tilmeldinger og betalinger. Der er næsten ikke den formular som vi ikke kan oprette - vi anbefaler dog altid at gøre tilmeldingen så simpel som mulig.

Medlemsadministration

Gør som ca. 100 andre klubber med tilsammen 15.000 medlemmer: Benyt SPORTI's medlemssystem til administration af medlemmer og kontingentopkrævninger. Det tager under 3 minutter at få sendt kontingentopkrævninger ud til 500 medlemmer. Og der er tilknyttet en masse andre funktioner der gør det lettere at være administrator for en klub.

Billetsalg

Skal du afholde en større event, hvor deltagerne skal have udstedt en billet, så kan vi også levere et simpelt billetsystem. Deltagerne får tilsendt en PDF med billetten som de selv skal printe og medbringe på dagen. Billetten er påført en stregkode, hvor du som arrangør kan scanne billetten og kontrollere gyldigheden (vi har software og scanner du får med).

Kontakt os på info@sporti.dk eller ring til Martin på +45 2071 7384, hvis du vil vide mere.