Nökkvi: Grundridningskursus

Lørdag den 10. maj 2014

Kun for medlemmer af Nökkvi

Dette kursus henvender sig til rytteren, som ind imellem er i tvivl om, hvordan man får hesten i trav, tølt, hvordan man springer an i galop. Eller måske undrer man sig over, hvad det betyder at stille hesten indad, og hvordan gør man det, hvordan rider man en volte, eller hvordan skal jeg sidde på min hest.

Kurset indeholder de basale ting i ridningen af den islandske hest. Her får du mulighed for at gå tilbage til fundamentet i din ridning ang. gangarter, opstilling, brug af hjælpere osv.

Fokus vil være på at få udviklet rytterens kundskaber til den videre træning af hesten, hvad enten man er en garvet skovtursrytter, som trænger til lidt repetition eller næsten ny på hesteryg.

Kurset vil bestå af en praktisk del formiddag og eftermiddag, og der vil være teorigennemgang i middagspausen.

Vi har engageret os med Doro Schlesinger som er uddannet IPZV ridelære C og FEIF rideinstruktør B (level 2) fra Tyskland. Doro taler godt dansk, og har erfaring med undervisning af såvel unge som voksne ryttere på alle niveauer.

Prisen for deltagelse er incl. kaffe og frokost

Der kan sættes folde op langs læhegnet ved banen, mens trailerparkering foregår mellem skolens værksteder. Husk materiale til fold.

Der kræves minimum 6 deltagere for at kurset gennemføres – der er max plads til 12 deltagere.

Arrangørens kontaktinfo

NökkviSe arrangørklubben på SPORTI

Nökkvi

Mødested/startsted

Banen ved Havredal
Ulvedalsvej 34
7470 Karup J
Danmark Vis på kort Navigér hertil