Der er lukket for online tilmelding

Sidste frist var mandag den 27. juni 2016 kl. 23:59.

Utamadunilejr 2016

23. - 30. juli 2016

Tilkøb

Hvad er inkluderet i lejrgebyret?

Alle ‘almindelige deltagere’ betaler for at være med på lejren.
Det indebærer både nogle ‘forpligtelser’ og nogle ‘goder’.

Det gode først: Du får mulighed for at være med på lejren hele ugen, fra lørdag til lørdag. Du kan gratis campere og parkere, efter anvisning fra vores pladsfolk. Alle måltider (også frugtpauser mv) er gratis. Og du er selvfølgeligt velkommen til at bruge de faciliteter der etableres, lige fra ‘badescenen’ (toiletter og interimistisk bad) til ‘undervisning’ som er alle de annoncerede workshops i dans og trommer. Du kan læse meget mere om alle ‘faciliteterne’ i vores online-lejrfolder: utamaduni.dk/lejrfolder/

Der følger også lidt forpligtelser med: Vi forventer at alle opfører sig ansvarligt og tager del i vores lejr-fællesskab på alle fronter. Herunder at man ved indskrivning i INFO’en skriver sig på de tjanser som ALLE tager del i. Hver (voksen/ung over 14 år) lejrdeltager skal påtage sig 1 stor (7 el. 8 timer), to små (a’ ca. 4 timer) samt gerne lidt hjælp til nedpakning. tjanser. Store børn tager også del i arbejdet.

Alle skal vi huske at lejren ER meget interimistisk, og selv om vi gør alt for at skabe de absolut bedste rammer for alle, vil der være ting vi ikke kan rumme eller tilbyde. Bær over med os, og nyd i fællesskab hvor vildt fantastisk det er at vi faktisk skaber en hel lille landsby, midt i skoven, hvor både det lavpraktiske, og det høj-kulturelle lykkes!

Bekræftelsesbrev og lejrfolder:
Efter du har gennemført din tilmelding får du en automatisk bekræftelsesmail fra Sporti. Betaling = tilmelding.

Den traditionelle lejrfolder er gået online, men indeholder stadig en masse information om lejren, og de mange forskellige områder og aktiviteter. utamaduni.dk/lejrfolder/

Skal du tilmelde dig som arrangør/gratist (KUN efter forudgående aftale), skal du tilmelde dig her.

Hvis du af et eller anden grund ikke kan deltage i lejren alligevel kan du IKKE får pengene tilbage. Du kan til gengæld selv finde en anden der har lyst til at overtage din billet. Du skal selv finde personen, og lave aftalen og sende oplysninger til info@utamaduni.dk så vi fra INFO ved hvem der kommer på lejr, tak.

Mødested/startsted
Adresse: Keramikgården, Kvasbrovej 17, 8586 Ørum Djurs, Danmark - [ se kort ]

23. - 30. juli 2016

Utamadunilejr 2016

Tilmeldingsfrist: 27-06-2016, kl. 23:59

Tidtagning og Resultater

Du kan se live-resultater og endelige resultater på vores nye resultatside.

Ønsker du at vide mere om vores tidtagningsløsning, så kontakt Martin på martin@sporti.dk. Du kan også læse mere her.