Jökull Pinsetur 2016

14. - 16. maj 2016

Så er der tilmelding til Pinse turen tilgængelig på sporti. 

Vi mødes i Ulstrup, på adressen, Troldbakkevej 5, 8410 Rønde.  kl.10 lørdag d. 14 maj. Efter et let morgen måltid, rider vi af sted i den smukkeste natur, langs skove, søer og hav. Vi rider en lang tur på ca 25 km, indlagt gode pauser og frokost i det grønne. Vi ender dagen på Rugård camping plads, hvor vi overnatter i camping hytter, fælleshus eller telt, med hestene stående på mark lige overfor.

Søndag rider vi ud fra campingpladsen, i de smukke, gamle skove omkring Rugård gods. En 10-15 km tur og ender om eftermiddagen tilbage ved campingpladsen.

Mandag rider vi langs med vandet og skoven, syd på til vi kan krydse ind over lande og skov, tilbage til Ulstrup, hvor vores trailere og biler står parkeret. Derfra er der afsked mellem kl. 14 og kl. 16.

Vi rider i moderat tempo, med aftalte galop stykker, så alle kan være med, men da turene lørdag og mandag er lange skal hestene være i god kondition.

Der er fuld forplejning alle dage og vi hjælpes ad med at få maden lavet. Vi medbringer hø til hestene, kraftfoder må I selv sørge for.

Vi har en følgebil med os, til at få transporteret mad, sengetøj og øvrig bagage.

Man er velkommen til kun at deltage i dele af turen, men så skriv eller ring venligst, så vi ved hvornår og hvor i ankommer.

  • Deltagelse Jøkull medlem:  600,-kr
  • Deltagelse ikke medlem:    700,-kr
  • Deltagelse 1 dag, uden overnatning: 200,-kr.
  • Deltagelse 1 dag, med overnatning: 300,-kr.

Med Venlig Hilsen
Diana Gyldenløve og Ellen Conijn

Arrangørens kontaktinfo

Jökull IslandshesteforeningSe arrangørklubben på SPORTI

Jökull

Mødested/startsted

Ulstrupgård
Troldbakkevej 5
8410 Rønde
Danmark Vis på kort Navigér hertil