Copenhagen Runners High - Bispebjerg Hospital

Torsdag den 27. april 2017

Kom med op i højden med udsigt over byens tage og ned under jorden i hospitalets tunneller, når Copenhagen Runners High løber på Bispebjerg Hospital – en grøn oase i København NV.

De fredede bygninger giver en smuk ramme om løbet, og de 120 trin op til taget på parkeringshuset giver garanti for høj puls og syre i lårene. Undervejs kan du og resten af feltet nyde kunstværket i trappeopgangen samt den fine arkitektur, Gefionspringvandet og forårets blomsterflor på Danmarks smukkeste hospital.

Ruten er ca. 3 km, og der skal løbes 2 omgange.

Løbet arrangeres af DGI, Bispebjerg Hospital og Løbeklubben AK73.

Info om løbet

  • Afhentning af startnummer: Torsdag d. 20. april, kl. 13.00 – 18.00 ved Vester Voldgade 100, 1. tv., Kbh. V. eller på løbsdagen i start/målområdet (Bispebjerg Bakke 23, 2400 København NV) fra kl. 17.15-18.15
  • Start: 18.30. Afhængig af deltagerantal sendes deltagerne afsted i heats.
  • Bagage: Der er mulighed for opbevaring af bagage. Dette er dog under eget ansvar, da bagageopbevaring ikke vil være bemandet.
  • Forplejning: Efter løbet er der vand og frugt til alle løbere.
  • Resultater: Uploades til denne side og Facebookbegivenheden efter løbet.
  • Præmier: Der er lodtrækningspræmier og præmier til de 3 hurtigste mænd og kvinder – sponsoreret af Kaiser Sport og Ortopædi.
  • Rute: Rundstrækning på ca. 3 km. Se forventet rute HER
  • Sikkerhed: Din deltagelse er på eget ansvar, og vi opfordrer alle til at passe på hinanden. Der løbes på et hospital, hvor vi bl.a. skal tage forbehold for akut ambulancetrafik.

Om Copenhagen Runners High:

Copenhagen Runners High er et urbant trailløb, der giver dig højdemeter i benene og høj puls – og oplevelser med løb steder, du normalt ikke færdes. Bispebjerg Hospital er løbets 2. afdeling.

Se fotos fra 1. afdeling i Nordhavn her.

Arrangørens kontaktinfo

DGI Storkøbenhavn, Bispebjerg Hospital & Løbeklubben AK73


Mødested/startsted

Bispebjerg Bakke 23
2400 København NV
Danmark Vis på kort Navigér hertil