Der er lukket for online tilmelding

Sidste frist var fredag den 15. december 2017 kl. 23:59.

World Toelt Sverige - Sportskonkurrencerne

26. - 27. januar 2018

Så er det tid til at tilmelde sig World Toelt Sverige. Vi er stolte over igen at kunne byde velkommen til dette fantastiske event på Flyinge Kungsgården. Et af sveriges største hestecentre. Sydsveriges største indendørs islandshesteevent slår dørene op d 26. – 27. januar og vi er klar til at lave et brag af et show med nogle af verdens absolut bedste ekvipager! Der vil blive udbudt fire klasser i sportskonkurrencen og igen er det T.1, T.2, 4.1 og 5.1 der er på programmet. World Toelt er ikke et ranglistestævne, men et show hvor de bedste konkurrerer om de prestigefyldte finalepladser!

Som mange af Jer nok allerede ved bliver World Toelt 2018 til 3 x World Toelt og dermed en Europe Tour.

Ideen og tankerne bag at lave en World Toelt Europe Tour, er ønsket om at give alle de dygtige ryttere mulighed for at vise de bedste heste for et stadig stigende antal publikum. Rytterne kan samle point til alle 3 events i alle disciplinerne, og

De 3 events bliver:

– 26. - 27. januar 2018 Flyinge Kungsård, Lund, Sverige
– 23. - 24. februar 2018 Odense Arena, Danmark
– 16.- 17. marts 2018 Tyskland

ÉN SAMLET WORLD TOELT TOUR VINDER

Udover de faste pengepræmier til de tre bedste i hver finale til alle tre events, vil der være World Toelt hovedpræmier til de tre ryttere, som har samlet flest point fra alle finaler ved alle tre events.

Det gælder altså om at have så mange gode heste med som muligt, der har mulighed for at kvalificere sig i de forskellige finaler – pointene går nemlig direkte til rytteren.

Det betyder også, at rytteren nu har mulighed for at ride alle de finaler, som han eller hun kvalificeres til at ride. Man er derfor ikke længere begrænset til kun at ride én finale pr. event, som reglerne til World Toelt tidligere har foreskrevet.

For at samle flest point, er det altså en fordel både at have en god tølter, en stærk firgænger og en formidabel femgænger med til de tre World Toelt events i 2018.

Point opnås som følgende i T1 – T2 – V.1 – F.1

1. plads = 10 point
2. plads = 7 point
3. plads = 5 point
4. plads = 3 point
5. plads = 1 point

Ved en delt placering får begge ryttere point, og en rytter kan max opnå 40 point til ét event. Point kan ikke opnås i hingsteshow eller Youth Match.

Den samlede World Toelt Tour vinder kåres d. 17. marts 2018 i Tyskland, hvor der også vil være gode præmier til den samlede 2. og 3. plads.

 1. præmie 15.000 Euro
 2. præmie 10.000 Euro
 3. præmie 5.000 Euro

Adgangskrav
Den adgangsgivende karakterer skal være opnået som et gennemsnit på mindst to karakterer, indenfor 2 år, og begge resultater skal være registreret på den nuværende WRL-liste. Det er ekvipagen der skal være registreret med de adgangsgivende karakterer.

Således bliver minimumskravene i 2017:

 • T.1: 6,0
 • T.2: 5,8
 • 4.1: 6,0
 • 5.1: 5,8

Tilmelding
I sportsklasserne er der ca. 30-35 ekvipager i hver klasse og de 25 pladser sælges via Sporti. De resterende pladser uddeles til World Toelt vindere, verdensmestre og wildcards.

Der oprettes efterfølgende venteliste for tilmelding ved at sende mail til bo@worldtoelt.dk, dog skal minimumskravet være opfyldt for at komme på venteliste.

Dommere
Der vil være et dommerhold bestående af 5 dommere. I finalerne vil to dommere dømme ekvipagerne i fællesskab.

Dommerholdet 2018 er endnu ikke fastlagt, men offentliggøres på hjemmesiden.

Forhold
Alle deltagere har adgang til indendørsboks på 2,5x2,5m og nem adgang til vand. Boksene vil være klar fra torsdag den 25. januar klokken 12.00 og skal forlades senest søndag den 28. januar klokken 10.00. Du skal ikke tømme boksen inden den forlades.

Rytterne har pladser i ryttersektionen i arenaen ved indgangen til banen.

Der vil i det store ridehus være adgang til en indendørs opvarmningsbane på 20x40 m som har direkte adgang til arenaen via et overdækket areal

Der vil være åben for træning på banen i arenaen torsdag 16.00-21.00 og ellers henvises der til opvarmningsbanen i det store ridehus, der er åben så længe der rides show i arenaen.

Præmier
Der vil være pengepræmier på spil i sportskonkurrencerne. I 2018 er der penge præmier til de tre bedst placerede i hver klasse:

 1. præmie: 1000 EUR
 2. præmie: 500 EUR
 3. præmie: 250 EUR

Startgebyr
Prisen for ryttertilmeldingen er 2000,- dkr inkl moms og inkluderer partoutkort til ryttersektionen i arenaen, indendørsboks samt slutudmugning. Denne pris gælder for tilmelding til én klasse.

Ønsker man at tilmelde samme hest til en yderligere klasse koster dette 1200,- dkr inkl moms og forudsætter selvfølgelig at rytteren også her har opnået kvalifikationskrav.

Navnet på den deltagende hest skal oplyses ved tilmelding, da det er vigtigt for os at vi ved hvilke heste vi kan promovere på hjemmesiden. Skulle det ske at en anden hest medbringes oplyses dette hurtigst muligt til arrangørerne.

Hotelværelser

Elite Hotel Ideon ligger i Lund, kun få kilometer fra Flyinge.

Refundering
I forhold til refundering oplyses det at startgebyret kun refunderes hvis pladsen kan sælges til anden side.

Vigtig info

 • Medbring originalt hestepas og vaccinationskort.
 • Deltagende heste skal være mindst seks år.
 • World Toelt sætter etikken i højsædet. - Der er løbende kontrol af udstyr og skoning i området omkring Collecting Ring ved en FEIF-dommer.
 • De regerende World Toelt mestre rider sidst i den pågældende klasse og de regerende verdensmestre rider næst sidst i den pågældende klasse.
 • Startrækkefølge sker ved lodtrækning og startlister fås ved ankomst
 • De fem bedste heste i hver klasse samt vinderen af B-finalen er kvalificeret til A-finalen.

Mere information
Hold dig opdateret på www.worldtolt.dk og kontakt os endelig for mere information.

Sekretariat: bo@worldtoelt.dk

Eller: +45 2068 3430 – telefontid er mandag, onsdag og fredag mellem 20.00 og 21.00.

Flyinge Kungsgården

E22 mellaem Lund og Hörby. Afkørsel Gårdstånga trafikplats, i rundkørslen tag højre mod Flyinge, vej 104. I Flyinge: kør højre mod Flyinge Kungsgård.

GPS: N 55 44 52,8
E 013 21 15,4
Ved ankomst finder du sekretariatet, tjekker ind og viser hestens papirer, inden du læsser af.

Med håb om et fantastisk arrangement, tillader vi os at sige på gensyn og at vi glæder os til at byde jer velkommen til to forrygende dage i fantastiske omgivelser på Flyinge Kungsgård

Vel mødt,
Holdet bag World Toelt, Sweden

Mødested/startsted
Adresse: Flyinge Kungsgården, 247 93 Flyinge, Sweden

26. - 27. januar 2018

World Toelt Sverige - Sportskonkurrencerne

Tilmeldingsfrist: 15-12-2017, kl. 23:59

Tidtagning og Resultater

Du kan se live-resultater og endelige resultater på vores nye resultatside.

Ønsker du at vide mere om vores tidtagningsløsning, så kontakt Martin på martin@sporti.dk. Du kan også læse mere her.