Faxi: Indvielse af Gædinga Keppni banen Hedeland D

Mandag den 22. april 2019

STØTTEARRANGEMENT TIL FORDEL FOR
Islandscentret Hedeland/banen

INDVIELSE AF GÆDINGA-KEPPNI BANE
MANDAG DEN 22. APRIL 2019

Vi inviterer alle islænderfolk til en festlig 2. påskedag, hvor formanden for DI Mie Trolle kommer og klipper båndet til den nye 300 m. Gædinga bane.  Vi har inviteret pressen og de interessefæller som arbejder omkring baneprojektet – og ser frem til at se rigtig mange fantastiske heste og rytter komme og deltaget i festlighederne.

Vi har tage initiativ til dette arrangement, for at få samlet så mange penge ind så muligt, for at baneprojektet kan komme helt i mål. Derfor er det også dejligt at flere lokalklubber og enkeltpersoner har bakket op om at få dette sat i søen.

Vi glæder os, til at kunne tage banen i brug – der er allerede booket flere Gædinga Keppni arrangementer hen over forår og sommer, og det hele kulminere med DM i Gædinga keppni til sommer.

Vi håber derfor i er mange, der vil støtte op og komme og deltage, og endnu flere der vil komme og kigge og støtte arrangementet på anden vis.

Vi lægges os i selen for at lave en god Cafe, og hele overskuddet går til Hedeland/baneprojektet. For at skaffe størst muligt overskud, har vi valgt at have så få faste udgifter så muligt – dermed at teltet udlånt af en privat 😊 Vores dommer har sponsoreret deres tid 😊 Dommerteltene er udlånt af lokalklubberne 😊 Kagerne er sponsoreret af private 😊 og en masse frivillige har lagt tid og kræfter i arrangementet – så nu mangler vi bare DIG 😊

Kom og rid:

  • B-flok – med flere på banen, der vises arbejdstølt, trav og hurtig tølt
  • A-flok, med flere på banen, der vises tølt og trav på ovalbanen og pas på passporet.

Hvis programmet giver plads til det laves finaler i begge klasser.

Du kan også vælge at ride på 250 m. ovalbanen:

  • T8 let tølt klasse
  • T5 mellemsvær klasse
  • 3- gang ( du vælger selv 3 gangarter)
  • 4.5 let 4-gangs klasse
  • 4.3 mellemsvær klasse

På passporet, kan du vælge at ride:

  • 100 m speedpas 

Der er således noget for jer alle, om du er begynder eller øvet, om du har en begynderhest eller konkurrence hest – det vigtigste er du har lyst til at ride og have en sjov dag samme med os andre hestetosser 😊

Deltagergebyr kr. 200 + kr. 75 pr disciplin. Der bliver indtjek og gyldig vaccination skal fremvises.  Hestene kan sættes på anvist fold, som du selvfølgelig skal rydde inden du forlader den. Der refunderes ikke deltagergebyr ved afbud. Stævnet har D-status.

Arrangørens kontaktinfo

Islænderklubben Faxi



Se arrangørklubben på SPORTI

FAXI

Mødested/startsted

Islandshestecentret Hedeland
Stærkendevej 226 a
2640 Hedehusene
Danmark Vis på kort Navigér hertil