Gandur: Info aften om forår/sommer fodring

Onsdag den 3. maj 2023

Gandur invitere til foredrag om forårs / sommer fodring ved Emma Skov fra Nordic Horse.

Tid og Sted - Onsdag d. 3.5.23 i Gandurs klubhus Damkærvej 4 7080 Børkop 18.00 – 21.30 ca.

Foredraget kommer til at omhandle de problematikker man som hesteejer oftest står i når sæsonen skifter fra vinter til sommer. I netop denne periode oplever mange at der opstår problemer med hesten fordøjelse, overvægt, hud og pels problemer, samt energi.

Vi kommer til at snakke om ind græsning, overfølsomhed over for insektstik, ømme hove og general fodring af heste på at fra fuldgræs til ingen græs. Samt vi ser på hvilke muligheder der er for at forebygge og afhjælpe disse problematikker og hvordan vi giver vores heste de optimale forhold for at forblive velfungerende gennem foderskift, miljø skift og træning. Vi vil ydermere se på den optimale fodring af hesten ud fra dens fordøjelsessystem, tarmflora og naturlige spise mønstre

Emma Skov er foderkonsulent hos Nordic Horse, som er et danskejet firma som udvikler og producerer naturligt foder uden unødige fyldstoffer. Foderet er skræddersyet til de danske jordforhold med rig mulighed for tilpasning til den enkelte hest. De lave udfodringsmængder og høje koncentration af aktive ingredienser, gør at udnyttelsen og optageligheden er helt i top.

Emma tager lidt forskellige produkter med som man kan købe efter foredraget og her står hun naturligvis klar til, at hjælpe og vejlede med at finde det helt rette produkt.

Pris 75 kr. for - Info aften incl. pizza, en sodavand, kaffe, te og kage 
Ikke medlemmer 125 kr.

Vi glæder os til at se jer..

Mvh Stine / Gandurs Bestyrelse. 

Arrangørens kontaktinfo

Gandur / Stine Madsen



Se arrangørklubben på SPORTI

Gandur

Mødested/startsted

Gandurs Klubhus
Damkærvej 4
7080 Børkop
Danmark Vis på kort Navigér hertil