KLUBBER

DI Rytterlicens

Om klubben

 • D-licens
  - giver adgang til alle Sports- og Gædingakeppniklasser med D-status (Disse tæller ikke til Den Danske Rangliste(DRL)), alle Alridsklasser udbudt ved klubstævner (dvs. ikke DM).
 • BC-licens
  - giver adgang til DRL klasser med B-status (T3, T4, 4.2, 5.2, pasklasser) og C-status (T8, T7, T6, T5, 4.5, 4.4, 4.3), samt alle Gædingakeppni klasser ved Gædingakeppni DRL stævner.
 • A-licens
  - giver adgang til klasser med A-status (T1, T2, 4.1, 5.1, pasklasser, AL1 ved DM og Gædingakeppni ved DM).
  Kan på nuværende tidspunkt kun købes hvis du har et personligt DI medlemskab.

Der skal løses licens til den højeste stævne-type rytteren ønsker at ride, for så gælder den også for de lavere. F.eks. har man en A-licens, må man ride A, B, C og D-stævner.

Køb rytterlicens for hele 2024

Opgradering af licens
Får man senere på sæsonen behov for en højere licens, kan man opgraderes sin licens. Køb licensopgradering
Bemærk at opgradering af rytterlicens kræver at sekretariatet retter licensen manuelt, og det sker kun inden for sekretariatets normale arbejdstider. Lav derfor din opgradering af licens i god tid før du skal bruge den til en tilmelding.

Engangslicens
Det er også  muligt at købe en engangslicens, for de ryttere der kun stiller op til stævner i øvrige klasser en gang om året. Køb engangslicens
Personer med personligt DI medlemskab kan med fordel købe helårs rytterlicens til D-stævner for kr. 50 (+ SPORTI gebyr).

Klublicens til D-stævne
En klub, der er medlem af DI, kan købe en klublicens, som kan bruges til et D-stævne, og lade ryttere uden rytterlicens starte til stævnet. Køb klublicens

Klubbens kontaktinfo

DI Rytterlicens
Bedervej 101
8320 Mårslet
Danmark


 Skriv til klubben
 sekretariat@islandshest.dk
 Gå til hjemmeside