Katla

Katla er en lokalklub under DI, som i 2009 har 25 års jubilærum.

Det hele startede d. 28. august 1984, hvor klubben blev stiftet. Flere af de medlemmer, som var med den gang, er stadige aktive ryttere i Katla og kan fortælle historien.

I dag er vi over 30 medlemmer i Katla. Som det fremgår af denne hjemmeside, er der hele tiden noget igang i klubben. Vi mødes 8-10 gange hen over året til sadelpusning i foråret, turer ud i de blå, distanceridning i sensommeren og juleafslutning med pakkespil. Derudover er der ofte ryttere med til forskellige hesteskuer, opvisninger og stævner, så du kan lettes træffe et Katla-medlem på farten. Generelt er der stor opbakning omkring vores arrangementer og vi kender derfor hinanden ganske godt i klubben.

Katlas interesseområde er som sagt bredt. Her er der både plads til dem, som vil avle og dem, som vil ride en tur i skoven. Har du lyst til at lære noget nyt samler vi gerne en gruppe til undervisning, foredrag eller andet.

Undervisning er en fast del af klubbes program. Vi har adgang til fine faciliteter med hal og udendørs ovalbane - og flere kompetente underviser. Se mere på "Undervisning".

Kvadrilleridning har altid haft en plads i klubben, senst med opvisning til landsskue i Herning, 2007. Vi holder stadig fast og glæder os altid til næste gangvi få lov at komme i manegen.

Afholdte arrangementer på SPORTI:

Tidtagning og Resultater

Du kan se live-resultater og endelige resultater på vores nye resultatside.

Ønsker du at vide mere om vores tidtagningsløsning, så kontakt Martin på martin@sporti.dk. Du kan også læse mere her.