KLUBBER

Vespa Klub Vestjylland

Om klubben

Vespa Klub Vestjylland blev stiftet i november 2000 i Esbjerg af 5 Vespa kørere. Klubben tæller 70 medlemmer pr. juni 2024.
Vores medlemmer kommer fra det meste af Jylland, idet de bor spredt over et større jysk område end vores navn indikerer f.eks i Aabenraa, Kolding, Jels, Vamdrup m.m., men også fra andre dele af landet inkl. Fyn og Sjælland - det er altså ikke geografien , der er afgørende, men den fælles interesse for scootere. 

Klubben har til formål at styrke kendskabet til Vespa og andre klassiske scootere, samt ønske om fælles oplevelser såvel indenlands som udenlands, gerne med familie. Vi er medlem af Vespa Klub Danmark og har løbende kontakt og fællesarrangmenter med de andre klubber.

Vores primære aktivitet er at mødes om køreture gennem udflugter og fællesbesøg til udvalgte steder og alle kan byde indmed forslag til ture. Klubben giver som regel tilskud i en eller anden form til disse køreture - kagen til kaffen, en pølse og en vand eller tilskud til entré m.v.

Vi har på generalforsamligen i 2024 besluttet, at kun operere med ét medlemsskab til 250,- kr/sæson (Marts til februar).

Medlemsskabet give lov til at deltage med to personer til arrangementer, forudsat, at de begge bor på samme matrikel ("Familiebetragtning").

Medlemmerne er automatisk medlem af Vespa Klub Danmark, hvilket kan være en nødvendighed for deltagelse i internationale arrangementer i de officielle klubbers regi. Klubben afholder alle udgifter til dette medlemsskab af Vespa Klub Danmark, så det er inkluderet i kontingentet.

Vi har desuden lejlighedsvise skrueaftner, hvor man kan få hjælp og gode råd til at gøre det selv. Dertil har vi netværket til hvor stumperne kan komme fra, samt hjælp til at finde de rigtige - vi forpligter os faktisk til at hjælpe hinanden og gør det gerne inden for rimelighedens grænser. Ved behov for større reparationer, kan vi om nødvendigt vise vej til kvalificerede væksteder. Du vil her finde et kammeratskab med scootere i centrum.

Klubbens kontaktinfo

VKV
c/o Flemming Bynge
Slotsgade 25
6800 Varde
Danmark


 Skriv til klubben
 bynge@vkv.dk
 Gå til hjemmeside

Afholdte arrangementer

Vespa: Generalforsamling
26-05-2024 ·  Andet  ·  Årre