Liturs Orienteringsridt 2023

Søndag den 24. september 2023

28 tilmeldte

Så er det allerede denne tid på året igen, - altså tid til det traditionsrige orienteringsridt i Litur.

Tro mod traditionen vil ridtet byde på dejligt ride terræn, sjove opgaver, godt selskab, - ja, en rigtig god dag til hest.

Man rider i par (evt 3 ekvipager) og man følges ad og løser de opgaver man møder undervejs. Fokus er hygge, - så der er ingen der skal frygte for hverken rute eller opgaver og hastighed indgår ikke i bedømmelsen. Med dette sagt, har vi dog oplevet heste der synes at et 20 cm bredt vandløb var bredt som Seinen, - men alt endte godt J

Vi mødes til ryttermøde kl. 10 søndag den 24. september på den store parkeringsplads på Staurby Skovvej, - og de første sendes afsted kl 10.30.

Holdene sendes afsted med ca 5 min mellemrum. Der vil være to klasser, - under eller over 16 år J og rider man blandet, er det den ældste rytter der bestemmer klassen.

Når alle har gennemført og folk har fået sadlet af osv, - vil vi servere varm minestronesuppe. Der er desværre ikke mulighed for stævnefold men det plejer at gå alligevel. Der er toilet på pladsen hvor der også kan hentes vand til mulerne.

  • Sted: Staurby Skov P-plads, overfor for efterskolen.
  • Pris: 100 kr for Litur medlemmer og 150 kr for de nævnte klubber.
  • Klubber: Litur, Gandur, Skeifa, Laxi og Saga
  • Sidste tilmelding: Søndag den 5. september.
  • Minimum deltager: 16 ekvipager, - ellers gennemføres ikke.
Arrangørens kontaktinfo

Islænderklubben LiturSe arrangørklubben på SPORTI

Litur

Mødested/startsted

Staurbyskovvej 3
5500 Middelfart
Danmark Vis på kort Navigér hertil