Toppur: Fløjstrup-tur

Lørdag den 17. marts 2012

Kun for medlemmer af Toppur

Årets første ½-dagstur fører os gennem det smukke Fløjstrup-område syd for Århus.

Vi starter ved Skovmøllen (ved Moesgaard Museum) og rider sydpå gennem skoven i et varieret terræn til vi kommer til Fløjstrup strand. Her kan hestene og den modige rytter dyppe fødderne, hvorefter vi rider nordpå igen langs stranden og gennem skoven.

I nærheden af Moesgaard strand holder vi en pause, hvor hestene kan hvile sig og græsse. Vi laver dog ikke fællesfold, fordi pausen ikke varer mere end ca. 20 minutter.

Efter pausen fortsætter vi i den nordlige del af skoven, hvor stierne er smallere og terrænet mere kuperet, og kommer bagefter tilbage til Skovmøllen. Alt i alt bliver det en tur på ca. 3 til 3,5 timer. Vi holder flere korte pauser undervejs efter behov.

Vi deler skoven med løbere, mountainbikere m.fl., som vi skal tage hensyn til. Tempoet bliver derfor tilpasset efter behov. Vi rider på en blanding af brede grusstier, smalle skovstier og også på stranden.

Der er ingen mulighed for at sætte hestene på boks efter turen, og I bedes selv tage vand, spande og evt. en madpakke med.

Mødetid: Kl. 10.30
Afgang: Kl. 11.00
Pris for ridetur:  Kr. 25 pr. ekvipage

Tilmelding
Sidste frist for tilmelding og betaling er torsdag den 14. marts.

Arrangør:
Marion: Marion@toppur.dk, tlf. 6071 3698
Lisbeth: Lisbeth@toppur.dk, tlf. 2943 6054

På gensyn

På skovtursudvalgets vegne
Marion & Lisbeth

Arrangørens kontaktinfo

Toppur



Se arrangørklubben på SPORTI

Islandshesteklubben Toppur

Mødested/startsted

Moesgaard Skovmølle
Skovmøllevej 51
8270 Højbjerg
Danmark Vis på kort Navigér hertil


Nærmere præcisering: OBS: Parkering på sydsiden: Hvis man kommer fra Oddervej og drejer ind til Moesgaard Museum, skal man ved T-krydset for enden af vejen dreje til højre, og bagefter tage næste vej ind til venstre. Så kommer man til Skovmøllen fra den rigtige side (ved den store mark, hvor man kan parkere).