ASKA: Foredrag med Claus Toftgaard

Lørdag den 28. oktober 2023

30 tilmeldte

ASKA inviterer til en hyggelig medlemsaften med en spændende workshop med Claus Toftgaard.

Vi får endnu engang besøg af Claus Toftgaard, der vil komme med inspiration til hvordan du kan træne og lege med din hest. Det bliver en aften med en kombination af både teori og praksis. Den praktiske del indeholder at Claus viser sine teknikker på to demonstrationsheste.

Claus glæder sig rigtig meget til denne aften og han vil også vende emnet Intrinzen træning og hvorfor han er begyndt at lege så meget med sine heste og alle de heste og ryttere der følger et træningsforløb hos ham.

Claus Toftgaard, der er en af de dygtigste og mest uddannede indenfor sit område, er uddannet både menneske- og hestefysioterapeut. Han har derfor de optimale forudsætninger for at vejlede i træning af både hesten og rytteren samt samspillet mellem rytter og hest. Samtidig er Claus utrolig dygtig til at formidle de grundlæggende fysiologiske principper, der danner basis for den harmoniske ekvipage. Uanset om det er skovtur eller konkurrence.

Er du klar på en hyggelig aften med både teori og praksis, så kom og få inspiration til en ny tilgang til omgang med din hest.

Forplejning: Der vil være vand/øl/vin/kaffe/te og kage.

Dato: Lørdag d. 28. oktober kl. 18.30  – 21.30.

Max antal pladser 30. Der oprettes ingen venteliste. Tilmelding er bindende, men man må gerne sælge sin plads. Husk at give besked til aska.bestyrelse@gmail.com (skriv navn og mailadresse på den person der overtager).

Pris: ekskl. sporti gebyr
ASKA-medlemmer kr. 250

Sted: Gul hal, Vilhelmsborg, Bedervej 101, 8320 Mårslet. Da vi sidder i ridehallen i oktober, er det en god ide med RIGTIG varmt tøj og masser af tæpper.

Vi ser frem til en lærerig aften i gode ASKA-medlemmers selskab.

Bestyrelsen
ASKA

Arrangørens kontaktinfo

ASKASe arrangørklubben på SPORTI

ASKA

Mødested/startsted

Gul hal, Vilhelmsborg
Bedervej 101
8320 Mårslet
Danmark Vis på kort Navigér hertil