Mountain Trail Stævne – Sønderjyllands Horse Park

Lørdag den 21. oktober 2023

Nu er det tid til at gøre dig klar til årets sidste stævne på Mountain Trail. I år går turen i efterårsferien sydpå til Sønderjyllands Horse Park. Gør dig klar til en hel dags stævne med dejlig efterårsstemning og hygge med dem, der elsker mountain trail, og for dem, der har lyst til at prøve noget nyt.

Til et Mountain Trail-stævne kan du forvente en god, hyggelig stemning, imødekommende mennesker og masser af opbakning samt et program, hvor der er klasser for alle niveauer og heste. Du kan deltage, uanset om du er medlem eller ej.

Specielt for et Mountain Trail-stævne er, at der kan startes klasser både fra jorden og som ridende, og at deltagerne kan bruge det udstyr, de er vant til at ride i og som passer bedst til dem og deres hest – det betyder kort sagt, at du kan deltage med engelsk sadel, westernudstyr, med en islænder, bomløs (dog SKAL sadlen have stigbøjler), med og uden bid osv. Så kridt hesteskoene, find søndags-ridetøjet frem og pak teltet – det bliver SÅ FEDT!

Klasserne inddeles i børn (6-11 år), juniorer (12-18 år) og voksne samt åben klasse.

Åben klasse er "alle mod alle" uanset hestens størrelse og alder, men kun instruktører og hestetrænere må stille op i åben klasse.

Heste må deltage som 2-årige i in-hand-klasser i det kalenderår, hvor hesten fylder 2.

Pris for klasserne: 125 kr.
Det er muligt at campere gratis med eget telt både fredag og lørdag.
Der er gratis paddocks, både allerede opstillede og mulighed for at lave sine egne. (Skal bookes på forhånd).

Startliste, Patterns, program og scoresheets
Alle startlister, patterns, officielt program, scoresheets offentliggøres i vores Facebook-gruppe: Horse Park Denmark 2023 Stævner

Første eksemplar af startlisten udkommer tirsdag den 17. oktober.
Eventuelle ændringer sendes til des@horsepark.dk

Arrangørens kontaktinfo

Mountain Trail Danmark / I Skoven


Mødested/startsted

Sønderjyllands Horse Park
Storegade 11
6340 Kruså
Danmark Vis på kort Navigér hertil