Gandur: Temadag om hestens bevægeapparat

Søndag den 1. oktober 2023

16 tilmeldte, 9 ledige pladser

Gandur invitere til en lærerig dag om hestens bevægeapparat, vi skal mærke, se og føle på hestene samt høre Carina fortælle en masse.

Om Carina – Laubo hestepraksis:
Carina er uddannet Fysiurgisk Hesteterapeut. En smule nørdet, med interesse for hestens fysik og for, hvordan hun kan hjælpe heste med at være tilpasse, mens de yder som ride- og sportsheste. Hun er opvokset med en rideskole som genbo, så duften af hest i tøjet, har været en naturlig del af opvæksten. I dag bor Carina i landlige omgivelser i Egtved og har selv 3 islandske heste.

Om Dagen:
Formålet med dagen er at sætte begreber fra hverdagen i relief til hestens krop. Hvordan ser det ud under huden, Hvorfor snakker vi så meget om det, Hvad sker der i hesten. Vi skal kigge på hestens knogler og kranie. Første halvdel bliver teoretisk mens anden halvdel bliver praktisk og i selv får heste i hånden.

Formålet med dagen er at sætte begreber fra hverdagen i relief til hestens krop. Hvordan ser hestens krop ud under huden? Hvilken betydning har kroppens anatomi? Hvad sker der i hesten når den bevæger sig? Dagens fokus vil være på hestens knogler og kranie. Foredraget vil være delt i to. Den første halvdel bliver teoretisk mens anden halvdel bliver praktisk, hvor I selv skal have hænder på hesten.

Praktiak Info:

  • Vi skal udelukkende være i stald og ridehus – ta derfor tøj på efter temperaturen.
  • Medbring frokost og drikkevare.
  • Gandur er vært ved kaffe, te og kage.
  • Dagen starter kl. 10.00 og forløber således at vi starter med teori, herefter frokost, så praktiske del hvor man går sammen 5 personer pr. hest. Vi runder dagen af med kaffe, te og kage + evt. spørgsmål til Carina. – vi forventer at slutte omkring kl. 14.00/ 15.00.
  • Du skal IKKE medbringe egen hest.
  • Min 15 deltager – Max 25 deltager.

Pris for Gandur medlemmer 350,-
Pris ikke medlemmer 450,-

Vi glæder os til at se jer til en sjov, hyggelig og lærerig dag.

Mvh. Gandurs aktivitetsudvalg. 

Arrangørens kontaktinfo

Gandur / Stine MadsenSe arrangørklubben på SPORTI

Gandur

Mødested/startsted

Egtvedvej 18
6040 Egtved
Danmark Vis på kort Navigér hertil