Gandur: Temadag om hestens bevægeapparat

Søndag den 1. oktober 2023

Gandur invitere til en lærerig dag om hestens bevægeapparat, vi skal mærke, se og føle på hestene samt høre Carina fortælle en masse.

Om Carina – Laubo hestepraksis:
Carina er uddannet Fysiurgisk Hesteterapeut. En smule nørdet, med interesse for hestens fysik og for, hvordan hun kan hjælpe heste med at være tilpasse, mens de yder som ride- og sportsheste. Hun er opvokset med en rideskole som genbo, så duften af hest i tøjet, har været en naturlig del af opvæksten. I dag bor Carina i landlige omgivelser i Egtved og har selv 3 islandske heste.

Om Dagen:
Formålet med dagen er at sætte begreber fra hverdagen i relief til hestens krop. Hvordan ser det ud under huden, Hvorfor snakker vi så meget om det, Hvad sker der i hesten. Vi skal kigge på hestens knogler og kranie. Første halvdel bliver teoretisk mens anden halvdel bliver praktisk og i selv får heste i hånden.

Formålet med dagen er at sætte begreber fra hverdagen i relief til hestens krop. Hvordan ser hestens krop ud under huden? Hvilken betydning har kroppens anatomi? Hvad sker der i hesten når den bevæger sig? Dagens fokus vil være på hestens knogler og kranie. Foredraget vil være delt i to. Den første halvdel bliver teoretisk mens anden halvdel bliver praktisk, hvor I selv skal have hænder på hesten.

Praktiak Info:

  • Vi skal udelukkende være i stald og ridehus – ta derfor tøj på efter temperaturen.
  • Medbring frokost og drikkevare.
  • Gandur er vært ved kaffe, te og kage.
  • Dagen starter kl. 10.00 og forløber således at vi starter med teori, herefter frokost, så praktiske del hvor man går sammen 5 personer pr. hest. Vi runder dagen af med kaffe, te og kage + evt. spørgsmål til Carina. – vi forventer at slutte omkring kl. 14.00/ 15.00.
  • Du skal IKKE medbringe egen hest.
  • Min 15 deltager – Max 25 deltager.

Pris for Gandur medlemmer 350,-
Pris ikke medlemmer 450,-

Vi glæder os til at se jer til en sjov, hyggelig og lærerig dag.

Mvh. Gandurs aktivitetsudvalg. 

Arrangørens kontaktinfo

Gandur / Stine MadsenSe arrangørklubben på SPORTI

Gandur

Mødested/startsted

Egtvedvej 18
6040 Egtved
Danmark Vis på kort Navigér hertil