Gandur: Clinic og Undervisning m/Charmaine Berdino

Lørdag den 4. november 2023

Gandur invitere til Clinic og undervisning med Charmaine Berdino D. 4.11.23

VI skal igen være på Teglgården, Egtvedvej 105 6040 Egtved, som nogen af jer også husker fra den Clinic vi havde med jón og Eílífur først på året – Nu ”gentager” vi succesen med en ny Clinic i en noget anden retning, men i de samme fantastiske rammer, til en hel dag i hestens tegn. Undervisningsdelen og den Clinic som Charmaine vil vise os om aftenen foregår i ride hus og gennem dagen er det muligt få varmen i den hyggelige bjælkehytte som også skal danne ramme om fællesspisning lørdag aften og Charmaines spændende oplæg.

Lidt om Charmaine - Hun er hestetræner og har specialiseret sig indenfor tricks og frihedsdressur. Hun er født og opvokset i showbranchen med sine forældre og har optrådt med sine heste i flere år rundt omkring i Europa, herunder Tyskland, Holland og Sverige.

Charmaine optrådte for første gang da hun var 6 år gammel med sin mors P.R.E hingst. Hun fulgte altid med i sine forældres træning af deres heste når hun kom hjem fra skole og da hun blev stor nok begyndte hun selv at træne med sin egen pony. Siden har det taget fart og hun er altid i gang med at lære nyt, blive inspireret og udvikle sig selv og sin træning i nye retninger.

Vil du også tage din hestetræning i en ny retning? eller ”bare” være nysgerrig på hvad frihedsdressur mm. Egentlig er? – så kig med her under… Både Kursus og Clinic er for alle aldre og niveauer.

Kursus: På kurset vil du få undervisning med din egen hest. Du kan selv vælge hvilket emne du gerne vil have undervisning i. Det kan f.eks. være basis jordarbejde, tricks frihedsdressur, ridning m. Cordeo osv.

Der undervises 2 ekvipager ad gangen og man får 2 gange 30 minutters undervisning fordelt på dagen – 1 gang formiddag og 1 gang over middag / om eftermiddagen.

  • Når du tilmelder dig kurset med hest, kan du med fordel skrive i feltet ”bemærkning til arrangøren” hvad du kunne tænke dig at arbejde med, så kan vi forsøge at sætte holdene sammen ud fra disse ønsker.

Show/ Clinic lørdag aften: Der vil først vær et oplæg hvor Charmaine fortæller lidt om hendes spændende og anderledes liv med heste, end de fleste af os kender det. Samt lidt om hendes Passion omkring frihedsdressur, shows osv. Afslutningsvis vil Charmaine lave en Clinic i hallen hvor hun viser og fortælle om sine 2 showheste som hun har medbragt til dagens anledning. Vi skal se hvordan de enkelte ting indlæres og hun viser nogle af de sværeste øvelser indenfor tricks og frihedsdressur. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs både i forbindelse med oplæg og Clinic. 

  • 8 pladser til kursus med Hest.
  • 40 Pladser til tilskuer, oplæg og Clinic
  • 30 tilmeldt i alt for at dagen gennemføres.

Kursus pris for Gandur medlemmer 1350 kr. incl. 2 x undervisning af 30 min. Oplæg og Clinic + boks til din hest, samt aftensmad, kaffe, te og kage. - Ikke medlemmer 1500 kr.

  • Praktisk info - Medbring selv strøelse til boksen, samt frokost til dig selv og mad til din hest.

Oplæg og Clinic samt tilskuer adgang hele lørdag - pris for Gandur medlemmer 400 kr. Incl. aftensmad, kaffe, te og kage. - Ikke medlemmer 500 kr.

  • Praktisk info – Husk madpakke hvis du er tilskuer på dagen. + evt. en stol.

Det er muligt dagen og aftenen igennem at købe drikkevare til fornuftige priser via selvbetjening / Mobilepay – Kaffe, te og kage er incl. i prisen.

Vi Glæder og til at se jer til en MEGA fed og anderledes dag/ aften hvor der virkelig er mulighed for, at lære noget helt nyt og få et nyt og anderledes indblik i en anden form for hestetræning. – Måske bliver du inspireret til et lille vinter projekt med din hest?

Vi anbefaler at du evt. tager et kig på Charmaines hjemmeside og lader dig inspirere lidt inden kurset / Cinic

www.charmaine-berdino.dk

Har du spørgsmål til dagen kontakt Stine på mail til staldjuhl@gmail.com eller send en sms 22587117

MVH. Gandurs Aktivitets udvalg og bestyrelse.

Arrangørens kontaktinfo

Gandur



Se arrangørklubben på SPORTI

Gandur

Mødested/startsted

TEglgården
Egtvedvej 105
6040 Egtved
Danmark Vis på kort Navigér hertil