Kærgården/Gári Young Riders

1. oktober 2023 - 30. september 2024

10 tilmeldte

Kærgården/Gari Young Riders  

Så starter Kærgården/Garí Young riders team endelig op…. altså sådan rigtigt. Vi har allerede været i gang og afholdt 3 samlinger som vores prestart og det må siges at have været med stor succes

De Young Riders der ønsker at fortsætte på teamet, har nu muligheden for at tilmelde sig med en forhåndstilmeldingskode og sikre sig en plads til næste års forløb. Bliver der ledige pladser på teamet kan der tilmeldes når tilmeldingen åbner igen.

Tilmeldingen for nuværende deltagere bliver søndag d.1/10-23 kl. 18.00. onsdag d.4/10-23 kl. 18.00 åbnes der op for de resterende ledige pladser. 

Læs mere om teamet her.

Kærgården/Garí Young Riders er noget for dig hvis du gerne vil være en del af et team hvor den islandske hest, hygge og sammenhold er udgangspunktet

Teamets faste underviser er Jessica Hou Gertsen. Jessica er erfaren stævnerytter, tidligere danmarksmester i 5.1 for ungeryttere og arbejder fuldtid med træning af heste. Hun er en super dygtig formidler og kan hjælpe de unge godt på vej, da hun selv har gået vejen.

Derudover vil Kathrine Grøfte, der er uddannet dommer, B- instruktør og aktiv stævnerytter, hjælpe med at lave træningsplaner, og hjælpe de ryttere, der gerne vil have dommerøjne på deres programridning.

Teamets fokus er på at uddanne og udvikle hver enkelt ekvipage ud fra deres individuelle niveau.
Derudover vil blive mulighed for hjælp til at sammensætte stævneprogram. Vi vil afholde prøvestævner hvor man kan få vurderet sine programmer med karakter og vejledning mht. forbedringer.

Teamet samlinger afholdes fra 1. oktober 2023 til 1. oktober 2024, så man har den samme underviser gennem hele stævnesæsonen. Vi mødes 1 gang hver måned. Mødested er på Kærgården i Thise, hvor der er ovalbane, ridehus, rytterstue og skøn natur.

Prisen er 2500 og inkluderer følgende

  • 10x undervisning 
  • 2 x sociale arrangementer.
  • 1 jakke/trøje med team logo
  • Derudover vil der være muligt at følges til stævner, andre arrangementer, aftale rideture med hygge og socialt samvær.  

Mange hilsner fra Jessica, Kathrine og Sanne 

Arrangørens kontaktinfo

Kærgården/GáriSe arrangørklubben på SPORTI

Gári

Mødested/startsted

Kærgården Islænder
Langbrovej 65
9700 Brønderslev
Danmark Vis på kort Navigér hertil