Gandur: Foredrag om Rideangst v. Rikke

Onsdag den 6. december 2023

Gandur inviterer til foredrag om ride angst Med Rikke Kallesen fra ”Klinik Helt Liv”

”Op på hesten igen! – sådan vinder du over

Ride angst og forbedrer din trivsel og præstationer med din hest”.

Rikke er til daglig ansat som socialrådgiver og psykoterapeut med speciale i traumer på et regionalt bosted og et kommunalt døgntilbud for særligt sårbare og udsatte mennesker.

Hun har siden 2010 redet islandsk hest, og ejer i dag et par heste som bor tæt på hendes hjem.

I 2018 var Rikke ude for en trafikulykke med en lastbil sammen med sin hest ”Flipi”. Et år senere fik hun konstateret svær angst og PTSD. Det kom til at præge livet med hestene på måder, som hun vil fortælle om denne aften. Det var gaver som var grimt pakket ind, men som i dag har vist sig at give frihed og glæde. Som har givet bedre oplevelser med hestene, og som har betydet at hun er nået længere med sin ridning end hun havde håbet og drømt om.

I foredraget fortæller Rikke om hendes rejse tilbage til et frit liv uden angst, og med bedre trivsel. Hun er i dag symptomfri for PTSD, og hjælper nu andre med at komme ”på hesten igen” – både i bogstavelig forstand men også i forhold til livet generelt.

Der vil være konkrete råd og øvelser på aftenen, som I får mulighed for at få indblik i og som I kan gå direkte hjem og praktisere med det samme.

Foredraget er GRATIS for Gandurs medlemmer og koster 100,- for ikke medlemmer.

Gandur er vært ved Kaffe, Te og kage – Der vil kunne købes øl, vand og snacks aftenen igennem.

Vi glæder os til at se jer til en spændene og rørende aften om noget vi nok alle har haft inde på livet i en eller anden form.

Mvh. Gandurs Aktivitetsudvalg og Bestyrelse. 

Arrangørens kontaktinfo

Gandur / Stine MadsenSe arrangørklubben på SPORTI

Gandur

Mødested/startsted

Markant
Ågade 6
7080 Børkop
Danmark Vis på kort Navigér hertil