Pinsestævnet-Sjællandsmesterskaberne 2024

18. - 20. maj 2024

138 tilmeldte

Dýrdilmýri & Kjarni byder velkommen til Pinsestævnet/ Sjællandsmesterskabet 2024, der afholdes på Hedelands baneanlæg.

Stævnestart lørdag 18/5. Der rides indledende klasser lørdag den 18/5 og søndag den 19/5.
Finaler rides søndag eller mandag 20/5.

Reglement
Der rides efter FEIF Rules and Regulations 2024 samt "Regler for stævneridning i Danmark", som kan ses på www.islandshest.dk

Tilmelding
Åbner d. 27/2 2024 kl. 20:00 og lukker d. 4. maj 2024 kl. 20:00.
For medlemmer af Kjarni og Dyrdilmyri, Sjællandsmestre fra 2023 samt inviterede ryttere åbner tilmeldingen d. 25/2 2024 kl. 20:00, og den nævnte gruppe ryttere har derfor 48 timers fortrinsret til at tilmelde sig stævnet. Der kan max. tilmeldes 3 heste pr. rytter.
Der vil blive oprettet en venteliste og vi fylder op fra ventelisten i de klasser (og volter) der bliver ledige pladser.

Der udbydes følgende klasser:

 • A-klasser (DRL/WRL): T1, T2, 4.1, 5.1, P2, PP1, P1
 • B-klasser (DRL): T3, T4, 4.2, 5.2
 • C-klasser: (DRL): T5, 4.3,

Der er særskilte A-finaler fælles for junior/ungryttere ved minimum 5 ryttere i de indledende ridt.
Alle pasklasser er med elektronisk tidtagning. P1 er med målfoto.

Dommerholdet består af:

 • Þorgeir Guðlaugsson (FEIF)
 • Johan Häggberg (FEIF)
 • Heri Dahl (FEIF)
 • Stefan Hackauf (FEIF)
 • Karin Hassing (FEIF)
 • Lise Galskov  (FEIF)
 • Pall Briem (National)
 • Karl Aki Sigurdarson (National)
 • Dorthe Rostock (National)
 • Eyvindur Hrannar Gunnarsson (Lokal)
 • Stine Nielsen (Lokal)

Som noget nyt i år rides der om Sjællandsmesterskab for Seniorer, Ungdom og Junior i alle klasser – og ikke kun A-klasserne.
Kun ryttere, der har haft fast bopæl på Sjælland de seneste 2 år, kan blive” Sjællandsmestre”.

Der rides B-finaler i klasser med flere end 18 startende ryttere i indledende ridt. I de klasser der ikke rides B-finale vil der være 6 ryttere i A-finalen.
Der vil blive redet A-finaler i alle klasser med flere end 5 startende ryttere i indledende ridt. Skulle der være klasser hvor der ikke rides A-finaler, vil der blive udnævnt Sjællandsmestre i disse på baggrund af karakterer fra indledende ridt.

Det er rytternes eget ansvar, at de ved tilmelding har den rigtige rytterlicens, i forhold til de klasser de tilmelder sig i, og for A-klassernes vedkommende er kvalificerede til at deltage i disse.

Priser:

 • Deltagergebyr Kr. 700
 • Pr. klasse kr.350
 • Fold kr. 100 (der kan ikke købes fold til hingst)
 • Boks inkl. 1 pakke spåner kr. 1.100
 • Slutmugning boks kr. 500
 • Slutmugning fold kr. 500

Tilbagebetaling
Ved framelding tilbagebetales intet uanset årsag. Dog kan pladsen frit sælges til anden side, og vi vil selvfølgelig være behjælpelig med videresalg til en eventuel venteliste.

Bokse og folde
Bokse skal slutmuges grundigt inden afgang og der pålægges et gebyr på 500 kr., hvis der ikke muges tilfredsstillende. OBS! Alle tildeles en specifik boks, hvorfor det er vigtigt at du kun benytter egen boks. Manglende slutmugning opkræves til den person, der er tilknyttet nummeret, uanset om en anden har benyttet boksen.

Foldene er Hedelands faste. Heste må kun overnatte på folden, hvis du selv er der til at holde øje med den. Hingste skal være på boks om natten.
Foldene skal efterlades muget for hestemøg og evt. stråfoder/foderrester og der pålægges et gebyr på 500 kr. hvis der ikke er muget tilfredsstillende. OBS! Alle tildeles en specifik fold, hvorfor det er vigtigt at du kun benytter egen fold. Manglende slutmugning opkræves til den person, der er tilknyttet nummeret, uanset om en anden har benyttet folden.

Hestemøg m.m. skal aflæsses i containeren ved ringborgen.

På pladsen
Al ophold for heste og deltagere på Hedeland under stævnet er på eget ansvar og risiko. Laver du eller din hest skader på inventar e.l. bedes du melde det i sekretariatet.

Der vil være et velassorteret cafeteria med lækker og sund mad på stævnepladsen. Så lad madpakken blive hjemme.

Cafeteriet bliver drevet af Simon Karlsson, der vil sælge morgenmad, frokost og aftensmad samt diverse drikkevarer. Du kan forhåndsbestille aftensmad til lørdag og søndag aften samtidig med at du tilmelder dig stævnet. Gør du det, koster det kun 125 kr. Ellers koster det 150 kr. hvis du først køber aftensmad på stævnepladsen.

Bemærk at der vil være flotte sponsorpræmier, pokaler og sløjfer.
Vi arbejder også på at nogle af sponsorerne vil opsætte stande på pladsen.

Stævneoversigt
Startlister og tidsplan vil kunne ses på Ticker.icetesting.com senest 10 dage før stævnestart. Du bedes tjekke startlisterne og tjekke, at du er registreret korrekt.

Husk løbende at tjekke for evt. ændringer og hold dig klar i god tid. Spørgsmål vedr. din tilmelding, ændringer m.m. sendes til Dina Rosenberg Asmussen, teamkjarni@hotmail.com og mobil: 22726785 eller Jette Wenckheim Farm@mail.tele.dk og mobil: 40529567.

Vi håber at så mange som muligt har lyst til at give en hjælpende hånd med. Der vil i ugerne inden stævnet blive lagt lister på Dyrdilmyri’s facebook, hvor man kan melde sig til de forskellige hjælpertjanser.

Indtjekning
Tro/love erklæring underskrives online ved tilmeldingen på Sporti.  Indtjekning foregår også online ved at du får en e-mail via Icetest til den mailadresse du bruger på Sporti. Tjek dit spamfilter i dagene op til stævnet, hvis du synes, du ikke har modtaget noget. Du skal være på stævnepladsen senest 1 time før du skal ride.

Arrangørens kontaktinfo

Kjarni Islandshesteklub & DyrdilmyriSe arrangørklubben på SPORTI

Islandshesteklubben Jörfi Hedeland

Mødested/startsted

Islandshestecentret Hedeland
Stærkendevej 226a
2640 Hedehusene
Danmark Vis på kort Navigér hertil