ASKA: Gæðingalist clinic med Mette Mannseth

Søndag den 14. januar 2024

Clinicen du ikke vil gå glip af uanset niveau!

 Er du nysgerrig  på Gæðingalist og vil du gerne blive klogere på det? - Rammerne er Vilhelmsborgs fantastiske hal og foredragsholder er Mette Mannseth.

ASKA inviterer i samarbejde med Dansk Islandshesteforening til en stor og eksklusiv Gæðingalist clinic med Mette Mannseth.

Mette har gennem tiden været en af pionererne bag udviklingen af Gæðingafimi som en sports disciplin, hvilket har ført os frem til udviklingen af Gæðingalist.

Gædingalist handler om at vise en veltrænet “gæding”, hvor rytteren fletter gangarter og dressurøvelser sammen i et program, så der i en helhed vises balance, løsgjorthed, lydighed og power, alt afhængigt af hvor hesten befinder sig på uddannelsesskalaen. Det er en nyere stævneform, som er på vej frem i Danmark og hvor der er plads til alle uanset niveau og erfaring.

Mette vil med en inspirerende tilgang føre os alle ind i forståelsen af Gæðingalist og udvide vores perspektiver og anvendelse af denne disciplin i vores ridning af den islandske hest.

Første del af clinicen byder på foredrag, hvor Mette vil forklare og fremvise teorien og øvelserne bag gæðingalist.

I anden del af clinicen vil Mette guide os alle igennem de 3 levels i Gæðingalist imens de fremvises af profilryttere på alle niveauer.

Mette Mannseth er en af de dygtigste islænderryttere i verden og hendes CV er langt. Mette er bl.a. cheftræner på Hólar University College i Island, hun har har bestået FTs Master Trainer prøve som eneste kvinde (indtil videre) og privat driver hun og Gísli Gíslason avlsgården Þúfur nær Sauðárkrókur, som har været kåret til årets avlsgård i Island flere gange. 

Mette afholder clinic på engelsk.

Clinicen gælder 5 CPD-enheder.

Program:
10.00 Dørene åbnes, hvor der vil være et glas bobler til alle der købte billet i 2023
11.00 Velkommen ved ASKA og DI
11.15 Clinic del 1 med teori ved Mette
12.00 Frokostpause 
12.45 Clinic del 2 med fremvisning ved profilryttere
14.30 Kaffe- og kagepause (incl. i 2023 prisen)
15.00 Clinic del 2 fortsat
Ca. 16.00 Tak for i dag

Tilmelding: Tilmeldingen er bindende og billetter refunderes ikke. Der er ikke faste siddepladser, så I vælger frit jeres sæde.

Forplejning:
Cafeen holder åbent, men det er muligt at tilkøbe frokost ved bestilling, så du undgår kø på dagen. En eftermiddagskaffe og et stykke kage er incl. i prisen. 

Pris ekskl. sportigebyr:
ASKA og DI medlemmer: 499 kr.
ASKA medlemmer under 18 år: 295 kr.
Øvrige: 825 kr.

Billetter tjekkes i døren.

Sted: Blå hal på Vilhelmsborg, Bedervej 101, 8320 Mårslet

Vi glæder os helt vildt til en spændende og lærerig dag med flotte heste, dygtige ryttere, og en underviser der kyndigt deler ud af sine erfaringer.

ASKA

Vi forbeholder os retten til at aflyse arrangementet ved for få deltagere, eller som følge af f.eks. sygdom, ekstreme vejrforhold og lignende.

Vi afholder arrangementet efter gældende retningslinjer ifht. myndighedernes anbefalinger og forbeholder os retten til at aflyse eller ændre formen, hvis det ikke er muligt at overholde gældende retningslinjer.

Arrangørens kontaktinfo

ASKASe arrangørklubben på SPORTI

ASKA

Mødested/startsted

Blå hal på Vilhelmsborg
Bedervej 101
8320 Mårslet
Danmark Vis på kort Navigér hertil