Hildingur: Vinterduel 2024

Søndag den 3. marts 2024

Hildingur inviterer lørdag d. 3. marts til Hildingurs Vinterduel og Firmakeppni på Helsinge Rideklub, Husebyvej 13, 3200 Helsinge.

Stævnet afvikles i henhold til bestemmelserne i FIPO 2023 med danske særregler og afvikles som et D- stævne. Stævnet tæller således ikke med til den danske rangliste.

Klasser
Der kan rides i følgende klasser:

D-Klasser: T.3, T.5, T.8, 4.2, 4.3, 4.5

Der vil være 2-4 ryttere på banen af gangen i alle klasser. Vi forbeholder os retten til, at aflyse en klasse med mindre end 3 deltager.

Firmakeppni: Traditionen tro afvikler vi også Hildingurs årlige Firmakeppni.

  • FK (klassen er åben for alle)
  • FK j/u (for junior/ungrytter u. 21år)

Firmakeppni er en speciel konkurrenceform for vores islandske heste. Her vises hestene under rytter i samlet flok med op til 15 deltagere pr. klasse. Det gælder om at vise sin hest fra den bedste side, samtidig med at den skal vise alsidighed. Det er en festlig og farverig konkurrenceform som er meget publikumsvenlig. I hver klasse vil de 5 bedste blive, udvalgt af dommerne, og gå videre til finalen for at dyste om 1.-5. pladsen. Der vil være rosetter til de bedst placeret.

Dommere
Dommerbesætningen består af 3 DI-dommere i hver klasse.

Rytterlicens
Vi har i år valgt at købe en fællesrytterlicens til stævnet. Det betyder at hvis du er medlem af DI eller en lokalklub under DI f.eks. Hildingur, så behøver du ikke at indløse rytterlicens for at deltage til stævnet.

Startgebyr
Startgebyr inkl. Fold: 450kr + 50kr. for ikke-medlemmer, ekskl. Sportigebyr.

Opstaldning
Der er mulighed for at opsætte egen fold (Husk hegnsmateriale).

Tilmelding 
Tilmeldingen åbner d. 1. Februar for medlemmer og 3. februar for alle andre og lukkes ved 40 ekvipager eller den 20. Februar  på sporti.dk

Ændring i tilmelding
Efter sidste tilmelding er der ikke mulighed for at lave ændringer. Dette gælder dog ikke ændring af hest eller rytter. 

Framelding
Startgebyret refunderes kun mod fremvisning af dyrlæge- eller lægeerklæring. Det fratrækkes dog et administrationsgebyr på 100kr. 

Program 
Den endelig tidsplan mv. kan findes på vores Facebook side og hjemmeside www.hildingur.dk ca. en uge før stævnet. De endelige startlister kan først ses på stævnedagen på www.ticker.icetestng.com

Finaler
Der rides ingen finaler. Der vil således blive uddelt rosetter efter hver udtagelse alt efter deltagerantallet i den pågældende klasse.

Cafeteria
Der vil være cafeteria på pladsen med et udvalg af forskellig mad og drikkelse. Lad derfor madpakken blive hjemme og støt stævnet ved at benytte i cafeteriaet. 

Hjælpere
Ved tilmelding forpligter du dig samtidig til at tage en hjælpertjans ved stævnet. Ønkser du ikke at hjælpe til stævnet, så skal du finde et andet stævne at ride. Gennemførsel afhænger nemlig at alle hjælper!

 

Arrangørens kontaktinfo

HildingurSe arrangørklubben på SPORTI

Hildingur

Mødested/startsted

Helsinge Rideklub
Husebyvej 13
3200 Helsinge
Danmark Vis på kort Navigér hertil