"Fra føl til ryttervant” med Tania Højvang

12. december 2023 - 6. februar 2024

Foredrag/Clinic ”Fra føl til ryttervant”

Hvad gør man egentlig med sine føl? Hvordan og hvornår skal man give dem grime på, og hvad nu hvis de skal transporteres, have ordnet hove osv.?

Tirsdag den 12. december snakker vi om føl og hvordan jeg håndterer dem bedst muligt så vi tager hensyn til hestene og samtidig undgår konflikthåndtering og forbereder deres liv som rideheste.

Tirsdag den 16. januar går vi videre til ”plagene” Hvilke øvelser kan man gøre, og skal man overhovedet gøre noget? Jeg fortæller hvorfor jeg ikke starter med at bindende dem og viser helt simple øvelser til at lære dem at blive håndteret og trukket med så vi får tillidsfulde unge heste som ikke ”moser på”.

Tirsdag den 6. februar slutter vi af med ”den kommende ridehest”. 
Hvordan lære jeg dem at blive longeret, hvordan gør jeg dem sadelvant og hvilke andre øvelser skal de kunne før jeg sætter rytter på og hvordan gør jeg så når jeg sætter rytter på?

Fra ”føl til ryttervant” henvender sig til alle som har unge heste hvor man ønsker at starte hestens karriere som ridehest på den bedst mulige måde med hensyntagen til hestens mentale og fysiske tilstand.

Man kan købe adgang til alle tre aftener eller vælge lige den tirsdag man syntes man har brug for.
Prisen for alle tre tirsdage er 1500kr.
Pris pr. tirsdag 650kr.

Arrangementet finder sted Fredensborgvej 32, 3080 Tikøb.

Vi starter med en kop kaffe og teori i rytterstuen, men tag varmt tøj med da vi er i stalden eller ridehallen til sidst!

Arrangørens kontaktinfo

Tania Højvang Jensen


Mødested/startsted

Fredensborgvej 32
3080 Tikøb
Danmark Vis på kort Navigér hertil