ASKA: Camilla Stormont-kursus

Lørdag den 20. april 2024

Kursusdag med Camilla Stormont

Camilla gæstede ASKA i november med et virkelig spændende foredrag, hvor alle deltagere var tryllebundne af hendes tilgang, erfaring, kærlighed til hestene – og ikke mindst hendes fantastiske evne til at formidle, så det var nemt at omsætte teori til praksis.

Nu får du muligheden igen. Camilla indleder kurset med et foredrag om hestetræning, som har mere fokus på, hvordan du opnår motivation og samspil i ridetræningen. Den helt centrale pointe i Camillas første foredrag var: Hvis et dårligt mønster begynder at gentage sig – så skal du gøre noget andet i stedet for mere af det samme. Hvad det ’ ’andet’ er, vil Camilla give sit bud på i forskellige typiske problemsituationer. 

Dernæst vil der være mulighed for eneundervisning for 6-7 ekvipager. Det behøver ikke at være heste med adfærdsproblematikker. Det kan også være, at du bare ønsker nye øjne på, hvordan dig og din hest kan opnå endnu bedre samspil i træningen.

Praktisk info:

Hvornår: lørdag d. 20. april kl. 10
Sted: Stald Havbakkegaard, Ajstrup Strandvej 52, 8340 Malling 

Pris: DELTAGER UDEN HEST: 250 kr for ASKA-medlemmer og 300 kr. for ikke-medlemmer

Pris for efterfølgende undervisningslektion (30 min): 450 kr. 

For heste med adfærdsproblematikker (trailer, separationsangst, vandslange/klipper, trafik mv), hvor der ikke er en fast tidsramme (der afsættes den nødvendige tid), koster det 1300 kr.

Der vil blive serveret kaffe, kage, frugt. Frokost medbringes. Sodavand kan købes.

Tilmeldingen til teori og demo foregår via Sporti. Arrangementet gennemføres ved mindst 20 deltagere.

 

Arrangørens kontaktinfo

ASKA



Se arrangørklubben på SPORTI

ASKA

Mødested/startsted

Stald Havbakkegaard
Ajstrup Strandvej 52
8340 Malling
Danmark Vis på kort Navigér hertil