Hrimfaxas DRL Påskestævne 2012

Lørdag den 14. april 2012

Hrimfaxas Påskestævne afholdes i år LØRDAG D 14 APRIL, hos Per og Herdis Brusgaard, Bredkærvej 99, Sdr. Vorupør, 7700 Thisted. Vær opmærksom på at dette ikke er i Påskeferien.

Der er max. plads til 60 deltagere ved stævnet og max 20 deltagere i hver klasse. Vi forbeholder os ret til at afvikle klassen uden finale ved mindre end 10 tilmeldte. Hver rytter må have op til to heste med. Der rides efter RID 2011. Stævnet er et dansk rangliste stævne. Der kræves rytterlicens. 5 års heste har lov til at deltage i T. 8 og 4.5.

Der vil kun blive afholdt finaler i Tölt klasserne samt 5 gang

Ved ankomst skal der forevises gyldig vaccination, tro og love erklæring og hestepas. Heste der ikke er raske eller som har været syge, eller opstaldet hvor der er syge heste må ikke deltage i stævnet. HUSK at ALLE skal betale rytterlicens på DI hjemmeside: www.islandshest.dk

Startgebyr er 200 kr. pr. hest.

Tilmeldingen åbner for Hrimfaxa medlemmer D. 14. februar kl 20.00. Der skal bruges kode for at tilmelde den første uge, herefter kan alle tilmelde sig frit. Tilmeldingen åbnes for alle D. 20. februar kl 08.00. Sidste tilmeldingsfrist er d. 23 marts. Der meddeles via Hrimfaxa’s nyhedsbrev hvornår der er fyldt op.

Discipliner : T.1 – T.5 – T.8 – 4.1 – 4.3 – 4.5 – 5.1

I frokostpausen vil der være mulighed for at vise hingste til hingsteshow. Tilmelding til dette skal ske til chatrine.brusgaard@feriepartner.dk Her skal man have en tekst klar som kan læses mens hingsten vises. Teksten skal indeholde oplysninger om hingstens stamtavle og kåring, samt andre informationer der er relevant for hingsten.

Du skal selv sørge for at tage hegnsmaterialer med, hvis du vil lave fold til din hest. Der er IKKE MULIGHED for spiltove i stalden som tidligere. Der er enkelte bokse som er forbeholdt hingst, boksene kan bookes ved tilmelding. Pris for boks er kr. 150,-.

Programmet for stævnet bliver offentligt gjort ca. 10 dage før stævnet, på Hrimfaxa’s hjemmeside og bliver ikke sendt ud med posten.

Rytteren vil blive tildelt opgave på dagen som forventes udført.

Det forventes af alle at de rydder op efter sig selv og deres hest m.v.

Der er åbent i cafeteriaet hele dagen, hvor man kan købe mad, drikkelse samt støtte vores klub i tombolaen.

Frivillige hjælpere
Vi har brug for frivillige hjælpere til Påskestævnet.
Har du lyst til at give en hånd med, så ring til Chatrine på 20491675, Bo og Mette på 97721112 eller Charlotte Just på 20321425

Arrangørens kontaktinfo

HrimfaxaSe arrangørklubben på SPORTI

Hrimfaxa

Mødested/startsted

Per og Herdis Brusgaard
Bredkærvej 99
7700 Thisted
Danmark Vis på kort Navigér hertil