Heklas nytårs-påskestævne 2024

Mandag den 1. april 2024

Heklas Ungeteam inviterer til Nytårs-påskestævne!

Vores Nytårs-påskestævne afholdes mandag d. 1/4 2024 på Hjallerup Rideklub, Tryvej 13, 9320 Hjallerup i ridehallen (20x60).
Indcheck sker online. Der vil blive afholdt ryttermøde kl. 8.30.

Ved stævnet vil følgende klasser blive afviklet:

  • 3-gang
  • 4.2
  • 4.5
  • T8
  • T3
  • Champagnetølt

I 3-gang bestemmer man selv, hvilke af følgende gangarter, man vil vise - skridt, trav, tølt eller galop. I 4.2 og T3 er sidste opgavedel udskiftet med tølt i et tempo, der er afpasset til banens størrelse.

Champangetølt får rytteren et champagneglas i hånden, og der vises 1 omgang tølt. Mængden af tilbageværende champagne og tiden vil blive målt til slut.

Stævnet afvikles med dygtige ryttere som dommere, og derfor er rytterlicens ikke nødvendig. Der vil ikke blive afholdt finaler, men de fem dygtigste i hver klasse vil blive præmieret med flotte nytårs-rosetter, som er sponsoreret af Skovmarken Holding ApS.

Startgebyr er 300 kr. for medlemmer af Hekla og 350 kr. for alle andre. Startgebyr er ekskl.  SPORTI administrationsgebyr. Prisen er incl. fold på mark ved Heklas græsareal (Hjallerup Engvej 1A). Her kan traileren også parkeres. Husk hegnsmaterialer og strøm. Der er også mulighed for at leje en af bokse til en pris på 400kr. på rideskolen, men der er kun et begrænset antal. Der vil være indendørs opvarmning i den anden ridehal på rideskolen - What’s not to like!

Husk, du skal være medlem af Hekla. Er du ikke allerede medlem, så kan du melde dig ind her: Bliv medlem af Hekla.

Der er plads til 60 ekvipager, dog minimum 30 ekvipager, der kan tilmeldes to heste pr. rytter. I tilfælde af at tidsplanen tillader det, så åbner vi op for flere pladser.

Cafeteriet byder på noget lækkert til frokost og vafler/kage.

Ungeteamet står for alle hjælperopgaverne undervejs, så I skal blot møde op, hygge og ride.

Dem, som har tilmeldt til Nytårsstævnet 7/1, har fået mulighed for at tilmelde sig inden den egentlige tilmelding åbner.

Forhåndstilmeldingen åbner via SPORTI fredag den 12/1 2024 kl. 18:00. Tilmeldingen for alle åbner d. 19/1 2024 og der er sidste frist for tilmelding fredag den 8. marts. Der vil være først-til-mølle tilmelding, og når pladserne er fyldt op, vil tilmeldingen lukke.

Ved framelding skal der foreligge en læge-/dyrlægeerklæring, hvis refundering ønskes. Evt. refundering fratrækkes et administrationsgebyr.

Ændringer foretages, såfremt det er muligt og koster 100 kr. pr. ændring.

Det er en selvfølge, at der ikke må komme heste, der har været i forbindelse med sygdom de sidste 3 uger inden stævnet. Hesten skal være vaccineret efter gældende regler (tre basis-vacciner og derefter den årlige vaccination). Har du spørgsmål dertil, kontakt os gerne!

Tidsplan vil være på klubbens Facebook-side og på icetestng nogle dage inden stævnet afvikles.

Vi glæder os til et stævne med stor tilslutning, dejlige heste og god stemning! Overskuddet fra stævnet går til Heklas Ungeteam.

Vi gør opmærksom på, at hvis stævnet bliver aflyst, så refunderes administrationsgebyret ikke.

PÅ GENSYN – Heklas Ungeteam.

Stævnet afvikles på Hjallerup Rideklub, Tryvej 13, 9320 Hjallerup.

Arrangørens kontaktinfo

Nordjysk Islandshesteforening Hekla - UngeteamSe arrangørklubben på SPORTI

Nordjysk Islandshesteforening Hekla

Mødested/startsted

Hjallerup Rideklub
Tryvej 13
9320 Hjallerup
Danmark Vis på kort Navigér hertil