Thor: Clinic m/Jón Stenild og Eilífur fra Teglborg

Fredag den 16. februar 2024

Jón og Eilífur kommer til Thor og afholder clinic fredag d. 16. februar kl. 18.30 (forventet slut kl. 21.30).

Jón og Eilífur har de seneste år præsteret på allerhøjeste niveau – som danmarksmestre, nordiske mestre og verdensmestre.
Bag præstationerne ligger års systematisk træning. 

I denne clinic får du et indblik i, hvordan Jón griber den daglige træning an, og hvad grundprincipperne og filosofien er bag træningen.

Clinicen består af en teoretisk og praktisk del.

Clinicen starter med et teoretisk oplæg i Gevninge Forsamlingshus, hvor Jón fortæller om sine tanker om samarbejdet med Eilífur: om træningen, det mentale fokus, om rytterens og hestens spændingsniveau og om at sætte sig op til hver træning.

Efterfølgende viser Jón en træningssession med Eilifur i Thor’s ridehus. Her viser parret deres opvarmning, vigtigste øvelser og teknikker frem. Jón vil undervejs fortælle om ridtet og på den måde give et unikt indblik i den træning, der ligger til grund for parrets succes på stævnebanerne.

Kom og vær med til en inspirerende aften, hvor alle uanset erfaring og niveau, vil få nye indsigter og redskaber med hjem.

Deltagerpris (ekskl..  SPORTI administrationsgebyr):
Thor medlemmer: 475,-
Ikke-medlemmer: 500,-
Tapas: 125,-

Der vil blive serveret kaffe/the og kage, som er inkluderet i prisen. For en merpris på 125,- vil det være muligt at tilkøbe tapas, som vil blive serveret i forbindelse med foredraget. Det er muligt at købe sodavand og øl hele aftenen.

Arrangørens kontaktinfo

Islandshesteklubben ThorSe arrangørklubben på SPORTI

Thor

Mødested/startsted

Gevninge Beboerhus
Gevninge Bygade 17
4000 Roskilde
Danmark Vis på kort Navigér hertil


Nærmere præcisering: Fremvisning: Thors ridehus, Uglestrup Gade 9A, 4060 Kirke Såby