Det Sjællandske Fællesstævne DRL sport på Hedeland

4. - 5. maj 2024

85 tilmeldte

Invitation til Det Sjællandske Fællesstævne (DRL)

De Sjællandske lokalklubber, helt præcis Geysir, Thor, Eldur, Randver, SkinFaxi og Jörfi er  gået samme om at arrangere årets hyggeligste stævne, med plads til bredden. Al overskud fra stævnet går til Hedeland.

Stævnet afholdes på Hedeland, Stærkendevej 226 a, 2640 Hedehusene. CHR-nr. 135251.

Stævnet har B/C status.

Der udbydes; T3, T4, T5, T8, T7 og 5.2, 5.3, 4.2, 4.3, 4.5, P2, P3 og PP1 som indberettes til den danske rangliste.

Lørdag rides tølt-klasser og søndag gangartsklasser. Udtagelser, finaler og pas begge dage. A-finaler afholdes ved min. 6 deltagere og B-finaler ved min. 20 deltagere. I klasserne P1 og P3 gennemføres kun 2 gennemløb.

Der rides efter DIs reglement, vær opmærksom på om din hest er vaccineret i henhold til gældende regler.

OBS: Der er ændringer i Rules and Regulations for sporten pr.1.4.2023. Det er rytternes eget ansvar at orientere sig omkring dette, herunder hvor mange gange én hest må starte på en dag.

Dommere:

Tilmelding
Tilmelding foregår på Sporti.dk efter først til mølle-princippet, dog må hver rytter maksimalt starte 2 heste.

Ændringer/Salg af plads
Ændring kan gøres frem til 25/4 2024 ved at skrive til: jorfi.formand@gmail.com. Du kan sælge din plads/boks, og det er 100% sælgers ansvar, at der tilgår stævnet korrekte oplysninger på køber af pladsen. Som udgangspunkt sælger du samme klasse og volte. Ønskes andet skal det kunne rummes i programmet.

Der oprettes således IKKE venteliste. Der oprettes en side for stævnet, hvor køb og salg af pladser kan annonceres.

Informationer om ændring og salg skal sendes på mail til: jorfi.formand@gmail.com

Hvis man er uheldig efter d.25/4 at ens hest eller man selv bliver syg, vil deltagergebyr refunderes med 50% ved gyldig dyrlæge/læge dokumentation.

Stævnet forventes at starte kl. 9.00, der er ryttermøde kl. 8.30, indtjek fra kl. 7.30. HUSK at din hest skal blive i traileren indtil den er godkendt. Alle ryttere skal være tjekket ind og meldt til start senest en time før klasse-start.

Endeligt program og praktiske oplysninger bliver lagt på Fællesstævnets facebookside minimum en uge før stævnet, mens startlister kan findes på Icetestng og opslag på pladsen senest en time før start. Startlisterne kan offentliggøres tidligere – men af hensyn til afbud, er det startlisten en time før der er gældende. 

Priser/Praktik
Stævnegebyr 450 kr. inkl. fold, og 225 kr. pr. B/C-klasse og 175 kr. pr. pasklasse + betalingsomkostninger til Sporti. Boks koster 900 kr. inkl. en pakke spåner.

Foldene er Hedelands faste. De skal efterlades muget for hestemøg og evt. stråfoder/foderrester. Brug kun den fold du får anvist – ikke den ved siden af eller andre steder. Hestemøg m.m. kan aflæsses i containeren ved ringborgen. Hvis du ønsker fold til hingst, vil vi tildele fold uden direkte naboer, husk derfor at oplyse dette ved tilmelding. Der er et begrænset antal hingstefolde – så er din hingst urolig på fold, beder vi dig bestille en boks af hensyn til sikkerheden på pladsen.

Bokse skal ligeledes være muget når de forlades.

Hvis folde og bokse ikke er muget, når de forlades, vil der blive opkrævet et gebyr på 1.500 kr. Dette accepteres ved tilmelding.

Al ophold for heste og deltagere på Hedeland under stævnet er på eget ansvar og risiko. Laver du eller din hest skade på inventar eller hegn, bedes du melde det i sekretariatet.

Heste må ikke overnatte på pladsen, med mindre du selv overnatter og kan holde øje med den. Ingen hingste på fold om natten!!

Det er muligt at campere - der tilbydes strøm i begrænset mængde (altså ikke til gulvvarme mv i campingvogne).

Der vil være cafeteria på pladsen med lækkert udvalg af mad, varme & kolde drikkevarer og kage. Så lad madpakken blive hjemme og vær med til at støtte Hedeland.

Alle deltagere skal være villige til at påtage sig en hjælpertjans – der vil naturligvis blive taget hensyn til hvornår man skal ride. Du skal krydse af på tilmeldingen hvad du foretrækker, så vil vi tilstræbe at få fordelt opgaverne efter ønskerne. Man kan komme til at være hjælper enten før, efter eller under stævnet. Du er velkommen til at tage en hjælper med til at tage din tjans. Afkryds gerne i flere felter – vær fleksibel også ift. online indtjek/ din hjælpertjans.

Har du generelle spørgsmål til stævnet, kan du kontakte stævneleder Nete Jørgensen på mail jorfi.formand@gmail.com.

Vi glæder os til en skøn weekend på Hedeland i fællesskabets tegn.

Arrangørens kontaktinfo

Jörfi HedelandSe arrangørklubben på SPORTI

Islandshesteklubben Jörfi Hedeland

Mødested/startsted

Islandshestecentret Hedeland
Stærkendevej 226A
2640 Hedehusene
Danmark Vis på kort Navigér hertil