Jörfi: Gæðingakeppni-kursus med Line Kaae

Lørdag den 8. juni 2024

12 tilmeldte

INVITATION til Gæðingakeppni kursus på Hedeland med underviser og dommer, Line Kaae Hansen

Vi er så heldige at Line igen i år har sagt ja til at komme og undervise i Jörfi-regi! Kurset ligger 2 uger før det store sjællandsmesterskab i GK – så det er oplagt til at få de sidste detaljer i dit program på plads.

Der er i 2024 kommet nye regler for Gæðingakeppni-klasserne, så det er en oplagt muligt for dig, for at få styr på ændringerne. Ændringerne af reglerne vil formentlig også betyde ændrede guidelines for dommernes bedømmelser. Så kom og vær med og få en dommers øjne på, hvad det betyder for dig og din fremvisning 😊

Vi kender Line som en meget kompetent dommer til vores mange GK-stævner i Jörfi – herunder også fra DM i Gæðingakeppni i 2021 og Sjællandsmesterskaberne i 2022.

  • Er du nysgerrig på at vide mere om Gæðingakeppni – og forskellen til at ride Sport?
  • Har du behov for input til, hvordan du bedst udnytter din hests potentiale og dit program tilrettelægges bedst?
  • Kunne du tænke dig at vide, hvad dommerne ser på når de dømmer dig – og hvad du med fordel kan ændre?
  • Er du interesseret i at vide mere om, hvad og hvordan der gives karakterer?

Så er dette lige et kursus for dig!

Kurset omfatter teori og eneundervisning på Hedelands fantastiske 300 m DM-bane. Der vil være headset til rytter og Line, ligesom der vil være tilkoblet højtaler, så alle deltagerne får glæde af at høre hinandens undervisning.

Line er uddannet gæðingakeppnidommer i 2013, og har siden dømt mange stævner både i Danmark, Island og Sverige. Når Line underviser tager hun altid udgangspunkt i ekvipagens zone for nærmeste udvikling, med fokus på en glad hest og en glad rytter. Line arbejder med mottoet at “Less is more” - at lette hjælpere, harmoni og flow er målet.

Prisen for deltagelse er 825 kr. Der vil blive serveret morgenkaffe m. brød, frokost og eftermiddagskaffe m. kage. Drikkevarer kan købes i klubhuset.

Kurset er fortrinsvis for Jörfi´s medlemmer – og der er max. 12 pladser. Den 1. april åbner tilmeldingen for ikke-medlemmer, såfremt der er ledige pladser.

Tilmelding er bindende, men pladsen kan frit sælges til en anden ekvipage.

Arrangørens kontaktinfo

Islandshesteklubben Jörfi HedelandSe arrangørklubben på SPORTI

Islandshesteklubben Jörfi Hedeland

Mødested/startsted

Hedeland
Stærkendevej 226 A
2640 Hedehusene
Danmark Vis på kort Navigér hertil