Danish Roller Cup - 3/2024 Højby Sjælland

Lørdag den 17. august 2024

17 tilmeldte, 83 ledige pladser

Kom med til Danish Roller Cup!  

Rulleskøjteløb for både børn og voksne, uanset niveau.

Danish Roller Cup 2024 består af fire rulleskøjteløb, hvor alle kan være med. Dette er tilmeldingen til årets første afdeling i Vallensbæk. De efterfølgende afdelinger er følgende:

Ved hvert arrangement inddeles deltagerne i to aldersgrupper: junior (årgang 2010-2018) og senior (årgang 2009 og ældre). Indenfor aldersgrupperne inddeles i grupper efter hastighed, så du konkurrer mod andre på dit niveau.

Alle deltagere får en deltagermedalje og mulighed for at vinde præmier.

Dato: Lørdag d. 17. august 2024
Tid Fra kl. 10.00 til 18.00. Banen er åben fra kl. 9.00.
Sted: Højby Idræts- og Kulturcenter, Nyvej 17, 4573 Højby
Tilmelding: Online her på SPORTI senest 14. august.
Max pladser: 100 rulleskøjteløbere

Pris for tilmelding:

 • Early bird tilmelding senest 20. juli
  Inkl. frokostpakke: kr. 240
  Uden frokostpakke: kr. 190
 • Tilmelding senest 10. august
  Inkl. frokostpakke: kr. 290
  Uden frokostpakke: kr. 240
 • Sidste øjeblik tilmelding senest 14. august
  Uden frokostpakke: kr. 340

Banen i Højby, Sjælland
I Højby skal vi kører på en 370 meter lang asfaltbane der er flad, men med lidt højdeforskel. Banen er også fin at køre på, selv om det er vådt vejr. Der vil være minimum 3 distancer i Højby for alle deltagere. Afhængigt af deltagerantallet afvikles indledende heats, semifinaler og finaler, hvilket betyder at nogle distancer skal køres flere gange.

Om Danish Roller Cup
Danish Roller Cup består af fire banerulleskøjtestævner fordelt på velegnet anlæg i hele Danmark. Du kan frit vælge om du vil deltage i en eller flere af afdelingerne.
Ved hvert arrangement får du en placering for dagen, men du tager også cup-point med dig hjem. Det betyder, at der både kåres en vinder på dagen, men også en samlet vinder af cuppen, når alle fire arrangementer er gennemført!
Læs mere om cuppen på hjemmesiden danishrollercup.dk

Praktisk info
Inkl. i prisen for tilmeldingen er en frokostpakke med sandwich, juice og snacks. Du kan vælge mellem kyllingsandwich eller vegansk sandwich. Det er muligt at tilkøbe ekstra frokostpakker til kr. 75 pr. stk.
Ved tilmelding efter 10. august kan der ikke bestilles frokostpakker.
Der er adgang til toiletter og vand, men der vil ikke være salg af mad og drikke.

Frivillige hjælpere
Der er brug for hjælpere til arrangementerne. Hvis du selv, eller nogen der kommer sammen med dig, har lyst til at påtage sig en opgave, så sæt kryds i tilmeldingen ved "Hjælper". Så tager vi kontakt til dig.

Din sikkerhed
For din egen sikkerheds skyld er det et krav at du bærer en hjelm (cykelhjelm) så længe du har rulleskøjter på. Alle deltager på eget ansvar.

Vejrudsigten
Vi håber på en dejlig tør og solrig dag, men hvis det er vådt eller bliver regnvejr, gennemfører vi arrangementet alligevel, da asfalten også i regnvejr er fin at køre på.

Kontakt!
Vil du hjælpe til på dagen, eller har du spørgsmål til arrangementet, så tøv ikke med at skrive til os på info@danishrollercup.dk

Arrangørens kontaktinfo

Danish Roller Cup


Mødested/startsted

Højby Idræts- og Kulturcenter
Nyvej 17
4573 Højby
Danmark Vis på kort Navigér hertil