Kallmayer Isheste ridelejr 2024

29. juni - 3. juli 2024

17 tilmeldte

Kallmayer Isheste Ridelejr 2024

29. juni - 3. juli 2024

Ridelejr 2024 på Gl. Klitgaard camping og hytteby

Maja Kallmayer og Maria Brovn Nielsen byder velkommen til årets hyggeligste ridelejr! Ridelejren vil bestå af 5 dage, i selskab med din bedste ven (den islandske hest) og med mulighed for at starte en masse nye venskaber.

Vi afholder ridelejren i den første uge af skolernes sommerferie fra lørdag d. 29/6 til onsdag d. 3/7. Ridelejren afholdes i samarbejde med Gl. Klitgaard Camping og Hytteby med plads til 20 børn i alderen 10 til 18 år. Kontakt os gerne, hvis der ønskes kompensation, så vurderer vi om det er en mulighed ud fra selvstændighed og niveau.

Vi skal bo i campingpladsens hytter uden toilet og bad, men tæt beliggende på servicebygningerne. Prisen for ridelejren er kr. 2.800,00, hvilket er inkl. alt til hele ugen for børnene, f.eks. mad, undervisning, leje af hytter og meget andet. Det eneste der skal medbringes er evt. foder til hestene og det gode humør - ellers sørger vi for resten! Prisen er ekskl. Sporti administrationsgebyr på ca. 16 kr.

I vil få nærmere besked om ugens program, når vi nærmer os sommerferien. Men vi kan afsløre, at vi bl.a. tilbyder: Rideture i det fri, både i terræn og på strand, badning i swimmingpoolen, afslutningsstævne, undervisning, aktiviteter på campingpladsens område og meget mere. Med disse planer får vi forhåbentlig fem fantastiske dage, for både deltagere og heste.

Har du en god idé til en aktivitet du synes vi alle skal prøve er du meget velkommen til at skrive dit forslag, når du tilmelder dig :-)

Maria Brovn Nielsen og Maja Kallmayer vil i år være sammen med deltagerne hele ugen. De er begge erfarne og dygtige ryttere. Maja er ivrig konkurrencerytter og har redet DM et par gange og underviser til daglig både børn og voksne i ridning på islandske heste. Maria Brovn Nielsen er ridelejrens ”hyggespreder”, der har fokus på horsemanship og elsker sjov og ballade, samt en god ridetur på stranden. Sammen vil vi to sørge for, at alle for en fabelagtig lejr, der både bliver sjov og lærerig.

Det er også muligt at deltage, selvom du ikke har din egen hest. Her kan du leje en hest hos Gl. Klitgaard Camping og hytteby for en pris på 700 kr. og så får du tildelt den samme hest til alle fem dage og har den ligesom det var din egen. Vi har dog max. 10 heste og det gælder først til mølle princippet. Hvis du vil leje en hest, så gøres dette ved tilkøb i forlængelse af tilmelding til ridelejren på Sporti, og man kan derefter skrive til os, hvis man har ønsker om valg af hest. Til dem som har deres egen hest med, så er der ikke krav til at den har gyldig stamtavle - så længe den er vaccineret jf. gældende lovgivning, og ikke modtager medicin eller har anden smitsom sygdom, er den velkommen.

Det er vigtigt at man selv kan passe og håndtere sin hest, samt ride selvstændigt i større flokke. Vi ønsker en fantastisk uge for alle deltagere, og vi kan af egen erfaring konkludere, at børnenes selvstændighed er en væsentlig faktor for en rigtig god ridelejr. Vi vil selvfølgelig være behjælpelige alt det vi kan, så børnene ikke mangler den nødvendige hjælp.

Tilmelding til ridelejren sker via Sporti.dk og det vil være efter først til mølle princippet. Tilmelding starter søndag d. 3. marts 2024 kl. 20.00 og når pladserne er fyldt op, lukker tilmeldingen. Vær opmærksom på, at tilmeldingen er bindende. I tilfælde af udsolgte pladser vil der blive oprettet en mail-venteliste, som der kan tilmeldes ved at sende en mail til maria@brovn.dk.

For at gøre det muligt at afholde ridelejren, er der følgende betingelser:

  • Der er plads til 20 børn, men hvis der er mindre end 14 børn tilmeldte , ser vi os nødsaget til at aflyse ridelejren. Det indbetalte deltagergebyr betales i så fald tilbage til alle tilmeldte, dog minus Sporti’s tilmeldingsgebyr (ca. 16 kr.).
  • Medbragte heste skal møde sygdomsfri samt korrekt vaccineret jf. gældende lovgivning.
  • I tilfælde af at medbragte heste ikke er raske eller i forsvarlig sundhedstilstand til at gennemføre ugens forløb, kan hesten ikke deltage.
  • Der er bindende tilmelding til ridelejren, dvs. at der kan ikke meldes fra efter betaling.
  • Hvis barn eller egen hest skulle blive syg inden ridelejrens start, betales det fulde deltagergebyr tilbage plus evt. betalt leje for hest, mod forevisning af gyldig læge/dyrlægeerklæring.

Vi glæder os til at tage imod jer!

Arrangørens kontaktinfo

Maja Kallmayer & Maria Brovn Nielsen


Mødested/startsted

Lyngbyvej 331
9480 Løkken
Danmark Vis på kort Navigér hertil