60+ sportsfest 2024

Tirsdag den 11. juni 2024

60+ SPORTSFEST

Tirsdag den 11. juni 2024 kl. 09:00-15:00 i Bolbro-Hallen, Odense

Idrætsforbundene bag Seniorprojekt 2024 byder dig, i samarbejde med lokale klubber, velkommen til en uforglemmelig dag med sjove aktiviteter og socialt samvær!

På dagen vil du kunne prøve kræfter med to af de fem spændende idrætter: Dart, Petanque, Minigolf, Bowling og Kegler. Derudover kan du se frem til en lækker frokost, god underholdning og socialt samvær med en masse glade og aktive voksne i målgruppen 60+.

Arrangementet finder sted i Bolbro-hallen i Odense, hvor vi garanterer for en festlig atmosfære. Vi sørger derudover for, at du nemt kan komme rundt til alle aktiviteterne, da vi har arrangeret busser ud til de forskellige lokationer, så du kan nyde hele dagen uden bekymringer om transport.

Hele herligheden koster 200 kr. at deltage i, hvilket dækker over aktiviteter, fællesspisning, buskørsel fra Bolbro Hallen til aktivitetslokationerne og retur, underholdning og en lille overraskelse.

Vi gør opmærksom på, at vi har begrænsede pladser til rådighed, så skynd dig at tilmelde dig, så du ikke går glip af denne fantastiske sportsfest!

OBS! De fleste af vores idrætter kan dyrkes trods funktionsnedsættelser eller mindre handicaps, men er du i tvivl, så tøv ikke med at kontakte vores kontaktperson Camilla på: css@bowlingsport / 40457696

Vi glæder os til at se dig til en dag fyldt med aktivitet og fællesskab!

De bedste hilsner
Seniorprojekt 2024

//Dansk Petanque Forbund, Dansk Kegle Forbund, Dansk Minigolf Union, Danmarks Bowling Forbund og Dansk Dart Union

Arrangørens kontaktinfo

Danmarks Bowling Forbund


Mødested/startsted

Bolbro Hallen
Friggasvej 14
5200 Odense V
Danmark Vis på kort Navigér hertil