Utamadunilejr 2024 Tilmelding arrangører/hjælpere

20. - 27. juli 2024

232 tilmeldte

Tilmelding til Utamadunilejr 2024
Arrangører og hjælpere

Du er arrangør eller hjælper, hvis du har en forhåndsaftale med en områdeansvarlig og dermed er en del af den gennemgående arbejdskraft på et område.

Du er en del af en sommerlejr, hvor vi værdsætter at løfte ansvar og arbejde i samlet flok. Derfor yder alle på utamadunilejren en indsats for, at vi sammen kan dele glæden ved vores skønne lejr og store fællesskab.

Lejrens tjansesystem hænger kun sammen, hvis arrangører og hjælpere i fællesskab har lyst til at lægge et par timer i et andet område (opvasken og køkkenet) i løbet af lejren. Timerne kan man vælge at tage fra sine arrangør/hjælper-timer. I kan aftale indbyrdes i områderne, hvor og hvornår det giver mening for jer at give en ekstra hånd. Det er en venlig opfordring til alle, ikke en regel.

For at vide mere om, hvad det vil sige at være arrangør eller hjælper er det vigtigt at du læser her: [siri.utamaduni.dk/arrangoerer-hjaelpere/]

Hvis du skal tilmelde/betale mere end en person, skal du klikke GEM, og derefter indtaste info om den næste person. Dette gælder evt. også din betalende familie. Når du er færdig, afslutter du med GEM OG BETAL.

Husk at du kan læse alt om lejren i Lejrfolderen: [utamaduni.dk/lejrfolder]

Vi glæder os til at se dig på årets lejr.

Skal du lave en almindelig tilmelding til Utamadunilejren, skal du tilmelde dig her.

Arrangørens kontaktinfo

Utamaduni Kulturforening


Mødested/startsted

Keramikgården
Kvasbrovej 17
8586 Ørum Djurs
Danmark Vis på kort Navigér hertil