Jörfi: Sjællandsmesterskaberne i Gæðingakeppni

22. - 23. juni 2024

72 tilmeldte

Det er med stor glæde, at Islandshesteklubben Jörfi Hedeland igen kan invitere til Sjællandsmesterskaberne i Gæðingakeppni

Stævnet er et DRL-stævne og der udbydes følgende discipliner:

 • A-flok
 • B-flok
 • C-flok (begyndere), ikke pointgivende til DRL
 • Ungdomsflok A/B (til og med 21 år i kalenderåret)
 • Teenageflok (til og med 17 år i kalenderåret)
 • Børneflok (til og med 13 år i kalenderåret)
 • Gæðingatølt (rides i heat á 2-3 ryttere), ikke pointgivende til DRL
 • Gæðingapas (2 gennemløb), ikke pointgivende til DRL

Der vil være A-finaler i GDA, GDB, GDY, GDT, GDC og GDV, hvis mindst 5 kvalificerede deltagere ønsker at ride finalen. Såfremt programmet tillader det, vil der også blive afviklet A-finale i GTO.

Dommere

 • Ejvindur Hrannar Gunnarsson (DK)
 • Tanja Jordan (DK)
 • Illugi Gudmar Pálsson (SE)
 • Alexandra Montan Gray (SE)
 • Josefibe Berkeby (SE)
 • Cecille Langvad Gudjohnsen (DK)

Tilmelding
Tilmelding foregår via Sporti, og åbner den 30. april 2024, kl. 20.00 for medlemmer af Jörfi klubben og den 5. maj 2024 for andre. Tilmeldingen lukker den 9. juni 2024, kl. 22.00 eller når max antal deltager er nået. Hver rytter må maksimalt starte 2 heste.

Max. 75

Ændringer/Salg af plads
Ændring kan ske frem til 3/6 2024 ved at skrive til: jorfi.formand@gmail.com. Du kan sælge din plads/boks, og det er 100% sælgers ansvar, at der tilgår stævnet korrekte oplysninger på køber af pladsen. Som udgangspunkt sælger du samme klasse - ønskes andet skal det kunne rummes i programmet.

Der oprettes IKKE venteliste.

Informationer om ændring og salg skal sendes på mail til: jorfi.formand@gmail.com

Hvis man er uheldig efter d.8/6 at ens hest eller man selv bliver syg, vil deltagergebyr refunderes med 50% ved gyldig dyrlæge/læge dokumentation, indtil da skal pladsen forsøges solgt på eget initiativ.

Stævnet forventes at starte kl. 9.00, der er ryttermøde kl. 8.30, indtjek fra kl. 7.30.

Alle ryttere skal være tjekket ind og meldt til start senest en time før klasse-start.

Praktiske oplysninger
Der vil være et rigtig godt udvalg i cafeteriaet af mad og drikke så lad madpakken blive hjemme og vær med til at støtte Hedeland😊

Det er muligt at campere - der tilbydes strøm i begrænset mængde (altså ikke til gulvvarme mv i campingvogne).

Vær opmærksom på, at du selv er ansvarlig for at have den rigtige bånd-farve på når du rider i finalerne, farven fremgår på startlisterne i IcetestNG samt ved opslag på opslagstavlen ved klubhuset, alle startlister er klar senest én time før start.

For at vi kan afvikle stævnet indenfor tidsplanen, har vi brug for at du som deltager giver en hånd med. Kan du af en eller anden årsag ikke selv deltage i en hjælpertjans til stævnet, er du velkommen til at få en anden til at træde ind i dit sted.

Du underskriver ved tilmelding tro/love erklæring samt erklæring på, at hesten er vaccineret efter DI’s regler. Vaccinationsregler: De officielle regler fra FEIF og DI følges, læs her.

Check-in
Check-in fra lørdag kl. 7.30
Ekvipagen skal have tjekket ind senest 1 time før klassen man skal ride begynder, ellers bliver man automatisk diskvalificeret.

Ved check-in (ikke online) skal der fremvises gyldigt vaccinationsbevis for hesten eller stævnepas attesteret af dyrlægen.

Startlister/Tidsplan
Startlister og tidsplan vil løbende blive opdateret på ticker.icetestng.com.
Endelige startlister vil foreligge senest en time før klassens start.

Priser

 • Tilmeldingsgebyr 825 kr.
 • Rabat på 150 kr. for medlemmer af Jörfi
 • 150 kr. pr. disciplin
 • Boks inkl. spåner 900 kr.

Fold er til rådighed i løbet af dagen (de faste folde på Hedeland), men ingen heste må overnatte på foldene. Altså: heste SKAL overnatte i boks eller tages med hjem.

Vær opmærksom på at der laves foldplan, så hingste, vallakker og hopper står i hver sin række, af sikkerhedsmæssige hensyn. Har du særlige ønsker om at stå sammen med en anden rytter, så skriv dit ønske i bemærkningsfeltet i tilmeldingen.

Bokse og folde skal slutmuges grundigt inden afgang og der pålægges et gebyr på 1.500 kr. hvis der ikke er muget tilfredsstillende. OBS! Alle tildeles et foldnummer og en specifik boks, hvorfor det er vigtigt at du kun benytter egen fold/boks. Manglende slutmugning opkræves til den person, der er tilknyttet nummeret, uanset om en anden har benyttet folden/boksen.

Kontaktoplysninger
Stævneleder:
Nete Jørgensen: jorfi.formand@gmail.com / tlf. 40750733

Arrangørens kontaktinfo

Jörfi HedelandSe arrangørklubben på SPORTI

Islandshesteklubben Jörfi Hedeland

Mødested/startsted

Islandshestecentret Hedeland
Stærkendevej 226A
2640 Hedehusene
Danmark Vis på kort Navigér hertil