DHE-Træf 2024 - Klassetilmelding

29. juli - 4. august 2024

Velkommen til klassetilmeldingen – mega fedt at du vil med! Denne tilmelding er udelukkende til klasserne – så du skal huske at tilmelde dig og din hest til overnatning i den separate tilmelding for dette – den finder du også her på sporti ved at søge på DHE Træf.

Når du tilmelder så HUSK at udfylde alle felter korrekt.

Husk også at tjekke hvor mange klasser din hest må starte i alt – det kan du læse her:

  • Heste som er fyldt 3 år, kan kun deltage i klasser fra jorden og kan ikke rangeres. Max 2 klasser på 1 dag, og ialt 4 klasser fordelt på hele træffet. En 3 års må starte begynder/let klasser.
  • Heste som er fyldt 4 år, kan deltage i både discipliner fra jord og ryg, dog maks. middelniveau og kan kun rangeres i klasser fra jorden. Max 2 klasser på 1 dag, og ialt 5 klasser fordelt på hele træffet. En 4 års må starte begynder/let/øvet/Level 2 fra jorden, og kun begynder/let/level 1 fra ryggen.
  • Heste som er fyldt 5 år kan frit deltage i discipliner fra ryggen og fra jorden, og kan rangeres i begge.
  • Heste med tidligere udfordrende adfærd og som vurderes klar til opgaven er velkommen. Disse heste mærkes op med “Grøn Sløjfe” for ekstra hensyn. Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere hjælp fra teamet, tilføjes dette på tilmelding, samt evt. henvendelse til foreningen på 40523956
  • Hesten må kun starte 3 klasser pr. dag i alt, på tværs af alle konkurrencer til træffet, og samlet 8 klasser fordelt over hele træffet
  • Heste må max starte 2 rideklasser pr dag.

Husk du gerne må have din selskabshest med – den tilmelder du blot som ekstra hest.

Hvis din ekstra hest skal starte med en anden person så er det den person som skal tilmelde sig med din hest på sin egen tilmelding – og du skal så ikke tilmelde den.

Klassebeskrivelserne finder du på www.dhetræf.dk

Tilmeldingen er oprettet så du kan se hvilke dage klasserne ligger og vælge derudfra.

Har du spørgsmål til din tilmelding eller programmerne så skriv en besked til DHE Træf på Facebook  (4) Facebook

Eller kontakt Helle på sms 40523956 

Arrangørens kontaktinfo

Foreningen for DHE-Træf


Mødested/startsted

Søholmvejen 1
8961 Allingåbro
Danmark Vis på kort Navigér hertil