Geysir: Stævnetræning

Lørdag den 25. maj 2024

17 tilmeldte

Velkommen til Geysirs Stævnetræning på ovalbanen i Gevninge, lørdag den 25. maj 2024.

Stævnetræning er kun for medlemmer af Geysir. 

Du kan ride/træne i klasserne T8, T5, T3, 4.5 og 4.3. Samt øltølt.

Stævnetræning er et hyggestævne hvor alle kan være med. Der rides efter FEIFs gældende regler for stævnetræning, i Danmark.

Det koster kr. 75 pr. tilmeldt klasse. Øltølt er gratis.

Der oprettes venteliste hvis der er mere end 50 ryttere til aktiviteterne. Ved for få tilmeldinger i klasserne forbeholder vi os retten til at lægge klasser sammen.

Af hensyn til stævnets afvikling kan vi ikke tilbyde at samme ekvipage stiller op i to tøltklasser. Husk at 5 års heste kun må starte to klasser/aktiviteter på dagen og 6 års heste max tre.

Hvis du gerne vil deltage i firgang, men ikke ønsker at ride galop, som kom alligevel da du så modtager dommer kommentar for de øvrige gangarter.

Ønsker du at starte to heste skal de tilmeldes i prioriteret rækkefølge. Hvis der oprettes venteliste til stævnet, kan du kun deltage med én hest og startgebyret for hest nr. to refunderes.

Alle ryttere bliver tildelt en hjælpeopgave under stævnet. Du er velkommen til at have en hjælper med, som kan klare hjælpeopgaven. Der ophænges lister over hvem der har hvilke opgaver. Man må gerne bytte indbyrdes. Husk at rydde din fold og fjerne klatter på pladsen, fra din hest.

Du modtager info om program og startlister via Sporti, når tilmeldingen er slut og umiddelbart før stævnet.

Der vil være mulighed for at købe kaffe, the, øl og vand. Frokost sandwich kan bestilles ved tilmelding. 

Om aftenen er der fællesspisning - med mere. Vi bestiller lækker mad fra Kirke Såbys Forsamlingshus. Alle kan deltage i fællesspisningen - også selvom man ikke har deltaget i aktiviteterne. Prisen for maden er pr. barn kr. 75 og voksen kr. 150. Foreningen giver vinen og evt. anden drikkevare skal man selv medbringe. HUSK at medbringe dit eget bestik og service.

I Geysir vægter vi fællesskabet højt, så vi håber mange vil bakke op om stævnet og sammenkomsten om aftenen. Vi glæder sig til at se jer og jeres dejlige heste.

Vaccinationskrav: Hesten skal opfylde de gældende krav om vaccination. Hestepas skal fremvises ved tjek-ind og før du læsser din hest af traileren.

Melder du fra pga. sygdom tilbagebetales startgebyr mod forevisning af dokumentation. Udgifter til fællesspisning refunderes ikke.

Islandshesteforeningen Geysirs ovalbane har CHR nummer: 134799.

Sporti tillægger et mindre administrationsgebyr. 

Arrangørens kontaktinfo

Islandshesteforeningen Geysir



Se arrangørklubben på SPORTI

Islandshesteforeningen Geysir

Mødested/startsted

Geysirsletten
Oldvejen 2
4000 Roskilde
Danmark Vis på kort Navigér hertil