HEKLAs Miniput stævne 2012

Mandag den 9. april 2012

Nu har du igen chancen for at deltage i et stævne med nogen på din egen alder. Er du under 13 år og gerne vil starte stævne, har du nu muligheden for det!

Der kan startes:

  • 3gang: Tölt, Trav, Skridt.
  • 4 gang/ 4.5: Tölt, Trav, Skridt, Galop
  • T8: Tölt på begge volter.
  • Træk klasse: Tölt/Trav, Skridt. (forældre trækker)
    Har du og hesten tidligere vundet en klasse ved miniput stævne eller andre stævner. er du ikke start berettiget i denne klasse. Derudover må du kun starte en tölt klasse og en gangartsklasse.

Du behøver ikke have redet stævner før for at deltage.

Dommerne vil være erfarne junior ryttere, og det er være dem, der hovedsagligt står for det. Hvis der er nok tilmeldte, vil der blive redet finaler med 5 deltagere. Der vil selvfølgelig være rosetter til de 5 bedste og udover det, vil der også være deltagerrosetter til alle ryttere.

Stævnet afholdes i Heklas ridehal, Dybvadvej 124, Hellum, 9740 Jerslev.

Tilmelding åbner på www.sporti.dk d. 5 Marts kl: 18:00 og lukker d. 28 marts. Startgebyr er 100 kr. pr. rytter og hest + gebyr til Sporti.dk. Startgebyr refunderes kun ved fremsendelse af læge/ dyrlægeerklæring.

Hestene kan opbindes i siden af ridehallen eller boks kan tilkøbes til 100 kr. ved tilmelding. HUSK du skal selv gøre rent efter dig og din hest, ellers bliver der sendt regning fra udvalget for at gøre det.

Der er ikke et krav, at hesten skal have sko på, men den skal have pas samt være vaccineret. Hesten må gå 5 gange på en dag, også selv om der er to rytter, dette er incl. Evt. Finaler. Der medbringes en udfyldt tro og lov erklæring, som kan udskrives fra www.islandshest.dk.

Mødested/startsted

HEKLA
Dybvadvej 124
9740 Jerslev J
Danmark Vis på kort Navigér hertil