Heklas Ungeteam sæson 2024/2025

1. august 2024 - 30. juni 2025

15 tilmeldte, 9 ledige pladser

Heklas Ungeteam 2024/25

Så åbner vi for tilmeldingen til en ny sæson på Heklas Ungeteam, Hjallerup Engvej 1a, Hjallerup. Er du født i 2006 eller tidligere, har lyst til at dygtiggøre dig som rytter, er åben for nye input og samtidig har lyst til sociale relationer sammen med andre unge, så er Heklas Ungeteam lige noget for dig. Du skal selvfølgelig være medlem af Nordjysk Islandshesteforening Hekla for at være en del af teamet. Tilmeldingen foregår efter ”først-til-mølle” princippet.

Formålet med teamet er at styrke det sociale fællesskab blandt teamets medlemmer og at skabe udvikling hos den enkelte rytter - uanset hvilket niveau man er på. 

Vi har været så utroligt heldige, at Emil Fredsgaard og Frederikke Stougård igen har sagt ja til at være teamets faste underviser. De er et særdeles engageret og dygtigt makkerpar. 

Vi gør opmærksom på, at der skiftes mellem de to undervisere. Der rides to gange ved den ene og derefter to gange ved den anden. Det er således ikke muligt at lave interne bytteaftaler.

Der kan komme ændringer i kalenderen, da der på nuværende tidspunkt ikke er sat datoer for kåringer, stævner, som underviserne skal deltage i.

Ungeteamet afholde Miniput- og Juniorstævne søndag den 15. september i Hekla, hvor overskuddet går til teamet. På denne måde kan budgettet hænge sammen. Det er derfor nødvendigt, at du og gerne også familie/venner kan stille 100 % som arrangør denne dag. Teamet står denne dag for alle opgaver som cafeteriet, sekretariatet, banepleje, Sporti/IceTestng.  

Pris pr. deltager kr. 2.500, som inkluderer:

  • 9 x 40 minutters individuel undervisning 

  • Julefrokost - november

  • Hyggeaften med mad - marts/april

  • Besøg hos Frederikke og Emil i Holstebro - Clinic om vintertræning. Incl. forplejning. Samkørsel arrangeres og udgifter til benzin deles I om.

  • Clinic ved Claus Toftegaard - 29/3

Derudover bliver der taget initiativ til at følges til fx Istølt for at styrke fællesskabet. Dette er egenbetaling. 

Teamet har selv nedsat et  “aktivitetsudvalg”, der tager initiativ til frivillige sociale arrangementer udenfor Hekla-regi.

Undervisningen starter typisk kl. 9.00 og afbrydes af fælles frokost, som I to og to skal sørge for een gang i løbet af sæsonen. 

Det forventes ikke, at I er der hele dagen til samlingerne, men vi sætter stor pris på, at I prioriterer den fælles frokost. Jeres ridetider bliver rullende, så alle fx får morgentiden og den sidste om eftermiddagen. Det er lettere at blive en del af fællesskabet, når man afsætter tid til at være til stede ud over selve undervisningen på samlingsdagene. Kom fx om morgenen og bliv til om med frokost. Eller kom til frokost og bliv resten af dagen. Vi har forståelse for, at mange har studier, job, fritidsjob, som også skal passes. 

Undervisningen vil foregå primært på Heklas baneanlæg og enkelte gange i lejet ridehal, når årstiden kræver det. Vi forsøger at finde hal tæt på Hjallerup, men erfaringen viser, at det kan være svært. 

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte teamleder Ingrid Damgaard på 20922212 eller ingrid.damgaard73@gmail.com

Tilmeldingen åbner d. 20. juni kl. 20.00 og lukker d. 1. august - eller når teamet er fyldt op.

Arrangørens kontaktinfo

Nordjysk Islandshesteforening HeklaSe arrangørklubben på SPORTI

Nordjysk Islandshesteforening Hekla

Mødested/startsted

Hjallerup Engvej 1a
9320 Hjallerup
Danmark Vis på kort Navigér hertil