Heklas Voksenteam sæson 2024/2025

1. august 2024 - 30. juni 2025

Så åbner vi for tilmeldingen til voksenteam i Hekla for sæson 2024/2025, Hjallerup Engvej 1a, Hjallerup.

Er du over 35 år, har lyst til at dygtiggøre dig som rytter, være åben for nye input og samtidig have lyst til hyggelige sociale relationer sammen med andre voksne, så er Heklas voksenteam lige noget for dig.

Du skal selvfølgelig være medlem af Nordjysk Islandshesteforening Hekla for at være en del af teamet. Der er plads til max. 14 på teamet og tilmeldingen foregår efter ”først-til-mølle” princippet.

Formålet med teamet er, at styrke det hyggelige sociale fællesskab blandt teamets medlemmer og at skabe udvikling hos den enkelte rytter - uanset hvilket niveau man er på. 

Vi har været så heldige, at Kathrine Vittrup og Liva Hvarregaard endnu engang har sagt ja til at være teamets faste undervisere. De er engagerede og dygtige undervisere. Læs mere om dem på Heklas facebookside. Teamet mødes ca. en gang om måneden, hvor der rides undervisning og/eller hygges på højt plan.

Prisen for forløbet dækker over udgifter til planlagte aktiviteter minus kost. Derfor vil man som deltager selv medbringe mad eller vi skiftes til at medbringe. Prisen er ekskl. gebyr til Sporti.

Pris pr. deltager kr. 3.500, som inkluderer:

  • Opstartsweekend (30/8-1/9 2024) på Gl. Klitgaard Camping i hytter (der må forventes, at der kommer en lille merudgift til mad/drikke til weekenden – aftales efter tilmelding)
  • Tøj med logo (sponsor Horsepartner)
  • 8 x 40 minutters individuel undervisning af Kathrine og Liva.
  • 2-3 samlinger uden hest i vintermånederne
  • Afslutningsweekend (13.-15/6-2025) på Gl. Klitgaard Camping i hytter (der må forventes at der kommer en lille merudgift til mad/drikke til weekenden – aftales efter tilmelding)

Derudover bliver der taget initiativ til at følges til fx stævner eller andre arrangementer. Dette bliver egenbetaling. Som deltager vil du være med til at bestemme, om der skal tages flere initiativer og i så fald hvilke.

En typisk dag med samling og undervisning starter om morgenen med ankomst og fælles morgenmad, som teamlederne sørger for. Undervisningen går i gang og afbrydes af fælles frokost, hvor vi hygger os sammen. Det forventes, at I så vidt muligt deltager til samlingerne fra start til slut. Undervisningen vil foregå på Heklas baneanlæg.

Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at være en del af det eftertragtede Voksenteam i Hekla.

Yderligere information kan ske ved henvendelse til:

  • Christina J. Christiansen – c.hovensgaard@gmail.com

Tilmelding kan ske frem til 15/7-24 eller når holdet er fyldt.

Mange hilsner Christina og Anne Mette

*OBS med forbehold for ændringer og fejl*

Arrangørens kontaktinfo

HeklaSe arrangørklubben på SPORTI

Nordjysk Islandshesteforening Hekla

Mødested/startsted

Hjallerup Engvej 1a
9320 Hjallerup
Danmark Vis på kort Navigér hertil